مقاله ارزیابی تحمل پایههای هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بیکربنات و کمبود آهن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تحمل پایههای هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بیکربنات و کمبود آهن دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل پایههای هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بیکربنات و کمبود آهن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل پایههای هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بیکربنات و کمبود آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل پایههای هلو، بادام تلخ، GF677 و GN15 به کلروز ناشی از بیکربنات و کمبود آهن :
تعداد صفحات :۲۶
بهمنظور بررسی تحمل چهار پایه از درختان هستهدار به کلروز کمبود آهن، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پای طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار، در دانشکد کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا در سال ۱۳۹۱ انجام گرفت. پایههای مورد بررسی شامل هیبریدهای هلوو بادام GF677 و GN15، بادام تلخ و هلو و تیمارهای غذایی مورد استفاده شامل: محلول غذایی هوگلند فاقد آهن (اسیدیت ۶)؛ محلول غذایی هوگلند حاوی آهن با غلظت ۹۰ میکرومولار بهعنوان تیمار شاهد (اسیدیت ۶)؛ و محلول غذایی هوگلند حاوی آهن با غلظت ۹۰ میکرومولار و بیکربنات پتاسیم با غلظت ۱۰ میلیمولار (اسیدیت ۸) بود. در پایان آزمایش، آهن کل و فعال برگ و ریشه،غلظت کلروفیل، پراکسید هیدروژن و همچنین فعالیت کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز اندازهگیری شد. حساسترین پایه به کمبود آهن و اسیدیت زیاد، هلو؛ و متحملترین پای بادام تلخ بود. بین هیبریدهای هلو و بادام،GF677 تحمل بهتری به شرایط فقر آهن و حضور بیکربنات در مقایسه با GN15 نشان داد. محلول غذایی حاوی بیکربنات مانع جذب و انتقال آهن توسط ریشههای هلو شد، درحالی که سایر پایهها مقادیر بهنسبت زیادی آهن را در این شرایط جذب کردند و به اندام هوایی انتقال دادند. در این شرایط، در پایههای GF677 و GN15 مقادیر بهنسبت زیادی آهن در برگها بهشکل غیرفعال بود، ولی در پای بادام تلخ افزون بر جذب و انتقال زیاد آهن، مقدار زیادی از این عنصر فعال و توسط برگ قابل استفاده بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.