کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه :
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
اطلاعاتی که می توانیم در این زمینه ارائه کنیم یکی در مورد موقعیت مکانی کارخانه است که در استان تهران سهروردی شمالی -شهید قندی – پلاک ۱۱۰ واقع شده است مساحت تقریبی این کارخانه ۴۰۰۰ متر مربع و دارای زیر بنای ۲۰۰۰ متر مربع می باشد این کارخانه در سال ۱۳۶۸ با مدیریت جناب آقای مهندس دولت آبادی و با مشارکت ۵ نفر به صورت سهام دارد احداث شده است و در سال ۱۳۷۲با تلاش وهمت پرسنل توانست مجوز استاندارد را دریافت کند . این کارخانه با نام شرکت فنی کانرودسازه شروع به کارکرد ومحصولات این کارخانه تولید قطعه های بزرگ برای کارخانجات و سوله ها و بعضی قطعه های الکتریکی بود و دارای سه سوله فعال می باشد .
۱- سوله قالبسازی ۲- سوله خط تولید ۳- سوله مونتاژ
وسایل موجود در سوله قالبسازی عبارتند از : ۲ دستگاه اره لنگ – 1 دستگاه دلر ۳۲ تبریز – 1 دستگاه دلر ۱۳ تبریز – 1 دستگاه فرز FP4M ساخت تبریز – 2 دستگاه تراش ۲ متری تبریز – 1 دستگاه اسپارک ۱۲۰ آمپر پیشتازان کوره آبکاری ۱۲۰۰ درجه ، دستگاه مغناطیسی SPD4D لهستانی مونتاژ ایران و علاوه بر دستگاه تعدادی قالبهای آماده شده و تعدادی در حال ساخت به طور کلی در این سوله ها کارهای ساخت و تعمیرات قالبها انجام می شود و اما در قسمت سوله خط تولید در این سوله دستگاههایی مانند پرس گرمکار ۱۲۰ تن جهت قالبهای باکالیت دستگاه پرس ضربه ای ۴۳ تن در سردکار جهت قالبهای فلزی ، دستگاه پرس ضربهای ۱۰ تن سرد کار جهت قالبهای فلزی دستگاه تزریق مواد پلاستیکی ۲۵۰ گرمی و در نهایت سوله مونتاژ که مرحله پایانی و مونتاژ و سپس بسته بندی محصولات می باشد .
از جمله مواد اولیهای که در این کارخانه مورد استفاده بود می توان مقداری مصالح فلزی و غیر فلزی مانند ورق های فولادی در اندازه ها و قطر های مختلف و آلیاژهای گوناگون و مواد پلاستیکی مانند پلی کربنات ، ابی رس ، اترومید ، و پلی آمید و … را می توان نام برد .
تعداد پرسنل و افراد مشغول به کار حدوداً ۴۵ نفر می باشد که شامل مهندسین ، تکنسینها و کارگرها می باشند .
ب ) ارزیابی بخش های مرتبط با رشته عملی کار آموز :
در این کارخانه مهمترین بخشی که مرتبط به رشته عملی ما بود بخش قالبسازی آن بود که شیوه ساخت یک قالب و اجزای آن مورد بررسی قرار می گرفت و پس نحوه سوار کردن اجزاء قالب از قبیل ماتریس ، سنبه ، میله راهنما و … بر روی یکدیگر و تشکیل یک قالب کامل و اماده برای قرار گرفتن و در خط تولید انجام می شود . و این قسمت کار با دستگاههایی مانند فرز ، تراش ، دلر هم می توانست برایمان مهم باشد .
ج ) آزمون آموخت ها و نتایج و پیشنهادات :
ما طراحی را که به صورت تئوری در دانشگاه آموخته بودیم حالا عملاً تجربه کردیم و همچنین کار با انواع دستگاهها و نحوه کار و انضباط کاری و احساس مسئولیت در محیط کار را فرا گرفتیم .
این کاراموزی دید ما نسبت به آینده شغلی را که برای خود انتخاب کرده ایم بازتر کرد .
در اولین روزی که وارد این کارخانه شدم با آقای مهندس دولت آبادی مدیر عامل کارخانه آشنا شدم و پس از آشنایی با آقای دولت آبادی با اتفاق ایشان از قسمتهای مختلف کارخانه و چند سوله آن دیدن کردیم و پس با سرپرست بخش قالبسازی آن آقای عباس زاده آشنا شدم که مسئولیت آموزش من را به عهده گرفت ، که مراحل ساخت قالب را برایم تشریح کرد .
کارآموزی شرکت فنی مهندسی کانرود سازه
فهرست مطالب
عنوان صفحه
آشنایی با مکان کارآموزی ۱
طراحی قالب ۵
ماشینهای پرس ۶
پرسهای مکانیکی دوضربه ای ۱۰
چگونگی انتخاب دستگاه پرس ۱۱
برش ۱۲
قالب برش ۱۸
کفشک استاندارد ۲۳
جزئیات ساخت قالب ۲۵
ماتریس ۲۸
صفحه توپی گیر و صفحه سنبه گیر ۳۲
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.