کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنترل زیستی لیستریا مونوسیتوژنز توسط لاکتوباسیلوس روتری به همراه عصاره آبی سیر در محیط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۰

پیش زمینه و هدف: طبیعت منحصربه فرد لیستریا مونوسیتوژنز و توانایی رشد در درجه حرارت های یخچالی، لیستریا مونوسیتوژنز را به یک تهدید جدی برای ایمنی محصولات گوشتی آماده مصرف تبدیل کرده است. مشخص شده است که باکتری های اسیدلاکتیک در مهار لیستریا مونوسیتوژنز در فراورده های گوشتی ازجمله گوشت تازه و پخته موثر می باشند. پری بیوتیک ها در بسیاری از مواد غذایی ازجمله سیر وجود دارند که رشد لاکتوباسیلوس ها را تحریک می کنند. هدف این مطالعه استفاده از لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر در کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز می باشد.مواد و روش کار: ابتدا اثر تحریکی عصاره آبی سیر بر رشد لاکتوباسیلوس روتری در سه غلظت مختلف (۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر) بررسی شد. سپس اثر مهاری لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر علیه لیستریا مونوسیتوژنز در مدت زمان صفر، ۴، ۸ و ۲۴ ساعت مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که دو غلظت (۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر) عصاره آبی سیر بیشترین اثر تحریکی را بر روی رشد لاکتوباسیلوس روتری داشت. همچنین لاکتوباسیلوس روتری همراه با عصاره آبی سیر به طور موثر رشد پاتوژن لیستریا مونوسیتوژنز را مهار نمود.بحث و نتیجه گیری: استفاده از عصاره آبی سیر همراه با لاکتوباسیلوس روتری اثر مهاری لاکتوباسیلوس علیه لیستریا مونوسیتوژنز را افزایش می دهد.

کلید واژه: لیستریا مونوسیتوژنز، لاکتوباسیلوس روتری، کنترل زیستی، عصاره آبی سیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.