مقاله اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی بوسیله توت فرنگی رقم سلوا (Selva) در کشت بدون خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی بوسیله توت فرنگی رقم سلوا (Selva) در کشت بدون خاک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی بوسیله توت فرنگی رقم سلوا (Selva) در کشت بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی بوسیله توت فرنگی رقم سلوا (Selva) در کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی و جذب عناصر غذایی بوسیله توت فرنگی رقم سلوا (Selva) در کشت بدون خاک :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این پژوهش با اهداف بررسی اثر بستر های کشت بر جذب عناصر غذایی توسط توت فرنگی و عملکرد کمی و کیفی آن صورت گرفت. آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با پنج تیمار در چهار تکرار و تعداد ۱۰ بوته در هر تکرار در گلخانه تحقیقاتی و آموزشی مجتمع تحقیقاتی جهاددانشگاهی واحد آذربایجان غربی اجرا شد. تیمارها شامل پنج نوع بستر کشت پرلیت خالص، پرلیت-کوکوپیت (به نسبت حجمی ۷۵-۲۵) ، پرلیت– کوکوپیت (به نسبت حجمی ۵۰-۵۰) ، پرلیت – کوکوپیت (به نسبت حجمی ۲۵-۵۰) و کوکوپیت خالص بودند. مقایسه بسترهای کشت در بین تیمارها نشان داد که بیشترین تعداد گل و تعداد میوه در بستر مخلوط پرلیت– کوکوپیت با نسبت حجمی ۷۵-۲۵ به دست آمد. در حالیکه کمترین تعداد آنها در کوکوپیت خالص بود. بالاترین عملکرد میوه در تیمار پرلیت–کوکوپیت به نسبت حجمی ۷۵-۲۵ و تیمار پرلیت–کوکوپیت به نسبت حجمی ۵۰-۵۰ به دست آمد، در حالیکه تعداد گلها، میوه ها، عملکرد میوه در هر بوته در تیمارهای پرلیت خالص و پرلیت–کوکوپیت به نسبت حجمی ۲۵-۷۵ و تیمار کوکوپیت خالص کاهش نشان دادند. مقایسه میانگین عناصر غذایی موجود در میوه به جز فسفر (P) نشان دادند که اختلاف تیمارها در سطح یک درصد (۰۰۱>P) معنی دار می باشند. بالاترین مقدار ازت و پتاسیم میوه در تیمار پرلیت خالص و کمترین مقدار آنها در تیمار کوکوپیت خالص پیدا شدند. میوه های رشد کرده در بستر کوکوپیت خالص از نظر میزان کلسیم و منیزیم بالاترین مقدار را در مقایسه با سایر تیمارها داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.