مقاله بررسی تاثیر pH بر روی کاهش رطوبت کیک فیلتر کنسانتره دانه ریز روی باما


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر pH بر روی کاهش رطوبت کیک فیلتر کنسانتره دانه ریز روی باما دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر pH بر روی کاهش رطوبت کیک فیلتر کنسانتره دانه ریز روی باما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر pH بر روی کاهش رطوبت کیک فیلتر کنسانتره دانه ریز روی باما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر pH بر روی کاهش رطوبت کیک فیلتر کنسانتره دانه ریز روی باما :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
از آنجایی که در اکثر فرآیندهای جداسازی در کانه آرایی از آب بعنوان واسطه و برای تهیه پالپ استفاده می شود برای کاهش در هزینه های حمل و نقل و ایجاد شرایط مناسب برای عملیات صنعتی پایین دستی و نیز لزوم بازیابی آب بخصوص در مناطق کم آب و خشک، محصولات حاصله با استفاده از روش های مناسب آبگیری می شود. یکی از روش های موجود فیلتراسیون است که با ایجاد اختلاف فشار در طرفین واسطه فیلتر آبگیری از پالپ آغاز می شود. در این تحقیق تاثیر تغییر pH پالپ بر روی کاهش رطوبت کیک تشکیل شده از فیلتر کردن کنسانتره دانه ریز روی باما در فرایند فیلتراسیون خلاء بررسی شده است. نتایج حاصل نشان می دهند در محیط قلیایی کاهش رطوبت بیشتر و سریعتر است ولی در محیط اسیدی کاهش رطوبت کمتر و خیلی کند صورت می گیرد. براساس نتایج بدست آمده بر روی نمونه مورد آزمایش دریک زمان ثابت ۳ دقیقه ای فیلتراسیون با افزایش pH از ۳/۲۴ تاشرایط خنثی و ۱۱/۷۱ رطوبت باقیمانده در کیک به ترتیباز ۴۰/۷۶ به حدود ۳۰ و ۲۴/۳ درصد کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.