کاربرد روشهای استخراج در آنالیز مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد روشهای استخراج در آنالیز مواد غذایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد روشهای استخراج در آنالیز مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد روشهای استخراج در آنالیز مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد روشهای استخراج در آنالیز مواد غذایی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

افزایش تقاضا برای مصرف محصولات غذایی سالم و ایمن و مغذی اهمیت تجزیه و تحلیل غذا را نشان میدهد. ترکیبـات ایجـاد کننـده عطـر و طعـم از جمله فاکتورهای بسیار مهم و بحرانی در پذیرش محصولات غذایی توسط مصرف کننده محسوب می شوند از طرفی جدا سازی و شناسائی ترکیبـات آلی فرار در بافت مواد غذایی از مسائل روز تجزیه ای میباشد. به علت فراریت و سبک بودن ترکیبات آلی فرار، اسـتخراج و آنـالیز آنهـا همیشـه بـا مشکلاتی همراه بوده است روش های نوین استخراج از جمله تکنیک SPME سریع، آسان،کم هزینه،عاری از حلال، قابل اعتماد و با دقـت بالا، مکانیزه و قابل اتوماسیون ،دارای حساسیت بالا، از لحاظ هزینه به صرفه و از لحاظ محیطی ایمن باشند. همچنین با ورود این روش ها انجام مطالعات در عمل تسهیل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.