مقاله ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تأثیر زمانهای متفاوت پرایمینگ با Na2SiO3 و KNO3
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تأثیر زمانهای متفاوت پرایمینگ با Na2SiO3 و KNO3 دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تأثیر زمانهای متفاوت پرایمینگ با Na2SiO3 و KNO3 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تأثیر زمانهای متفاوت پرایمینگ با Na2SiO3 و KNO3،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارتقای تحمل و بهبود وضعیت بذر یونجه (Medicago sativa) در شرایط تنش شوری تحت تأثیر زمانهای متفاوت پرایمینگ با Na2SiO3 و KNO3 :
تعداد صفحات :۳۳
مقابله با آثار مخرب تنش شوری که به طور پیشرونده منابع آبی و خاکی مناسب برای پرورش گیاهان را محدود نموده، از طریق ارتقای سطح تحمل بذر و گیاهچه میسر است. در پژوهش حاضر، تأثیر پرایمینگ به صورت ترکیبهای تیماری Na2SiO3 و KNO3 در زمانهای ۳، ۶، ۹ و ۱۲ ساعت، بر پاسخ رقم همدانی بذر یونجه، به تنش شوری (۲۰۰ میلی مولار) بررسی گردید. شوری سبب افت اغلب شاخصهای جوانهزنی و رشد بذور و گیاهچه گردید، در حالی که پرایمینگ ۳ ساعته Na2SiO3 سبب افزایش درصد جوانهزنی و پرایمینگ ۳، ۶ و ۹ ساعته KNO3 سبب افزایش درصد و ضریب سرعت جوانهزنی در بذور تحت تنش در مقایسه با شاهد شد. بهبود میانگین سرعت و زمان جوانهزنی در تنش، توسط Na2SiO3 6 ساعته و کلیه سطوح زمانی KNO3 و افزایش شاخص ویگور یک توسط KNO3 3 ساعته مشاهده شد. پرایمینگ Na2SiO3 3، ۶ و ۹ ساعته و تمام تیمارهای KNO3، سبب کاهش زمان رسیدن به ۵۰ درصد کل جوانهزنی در شرایط تنش و در فقدان تنش، تیمارهای ۹ ساعته Na2SiO3 و KNO3، سبب کاهش میانگین روزانه جوانهزنی و افزایش شاخص تیمسون و KNO3 6 و ۹ ساعته سبب بهبود ضریب یکنواختی گردیدند. تیمارهای Na2SiO3 و KNO3 12 ساعته، باعث بدتر شدن وضعیت و کاهش درصد جوانهزنی، افت ویگور یک و دو و کاهش سرعت جوانهزنی شدند. Na2SiO3 در تمام سطوح و KNO3 9 و ۱۲ ساعته، سبب کاهش وزن خشک ساقهچه در تنش شدند. پرولین تنها تحت تأثیر KNO3 در تنش افزایش یافت و کلروفیلها بر اثر شوری کاهش و تحت تأثیر پرایمینگ افزایش یافتند. به طور کلی، پرایمینگ سبب افزایش تحمل به شوری گردید و ترکیبهای تیماری با زمانهای کوتاهتر در این رابطه مؤثرتر بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.