مقاله اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره :

تعداد صفحات :۲۱

بسته‌بندی ضد اکسایشی یکی از انواع بسته‌بندی فعال است که در طی نگهداری مواد غذایی با آزاد کردن پاداکسنده (آنتی‌اکسیدان) از فساد اکسایشی چربی جلوگیری می‌کند. درسال‌های اخیر کاربرد پاداکسنده‌های طبیعی به جای انواع سنتزی در این نوع بسته‌بندی‌ها مورد توجه قرار گرفته است. هدف از این تحقیق بررسی عملکرد فیلم‌های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش چربی در کره بود. عصاره اتانولی رزماری با سه غلظت متفاوت (۱/۰%، ۱۵/۰%، ۲/۰%) بر روی سطح فیلم‌های پلی‌اتیلن با دانسیته پایین (LDPE) و پلی‌پروپیلن خطی‌شده (BOPP) پوشانده شد. از فیلم‌های فاقد عصاره به عنوان شاهد استفاده شد. مهاجرت ترکیبات فنلی از سطح فیلم‌ها به اتانول ۹۵% (ماده مشابه چربی) در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد در مدت ۱۰ ساعت اندازه‌گیری شد. با افزایش زمان و غلظت عصاره، مهاجرت افزایش یافت (۰۵/۰ (P. ثبات اکسایشی قطعات کره پاستوریزه بسته‌بندی شده با فیلم‌های پلی‌اتلین و پلی‌پروپیلن (حاوی عصاره و فاقد عصاره) در دمای یخچال (C°4) ، طی ۴۵ روز بررسی شد. مقدار شاخص پراکسید، اسیدهای چرب‌ آزاد، و ویژگی‌های حسی نمونه‌ها در مدت نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. پوشش عصاره بر سطح فیلم‌های پلی‌اتیلن و پلی‌پروپیلن سبب کاهش مقدار شاخص پراکسید و اسیدهای چرب آزاد در نمونه‌های کره نسبت به نمونه شاهد شد (۰۵/۰(P

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.