مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها بر ویژگی های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد :
تعداد صفحات :۲۱
مهمترین مشکلات میو کیوی طی انبارمانی، عارض نرمشدگی و آلودگی میکروبی است. برای رفع این مشکلات تیمار قبل از برداشت پوتریسین و اسپرمیدین بر پتانسیل انبارمانی میو کیوی رقم هایوارد بررسی شد. محلولپاشی برگی غلظتهای مختلف پوتریسین (۰، ۱ و ۲ میلیمولار) و اسپرمیدین (۰، ۱ و ۲ میلیمولار) ۴۰ و ۲۰ روز قبل از برداشت انجام شد. ویژگیهای مختلف میوه در زمانهای صفر (قبل از شروع انبارمانی)، ۱۱ و ۱۴ هفته پس از برداشت ارزیابی شد. میوهها در زمان بلوغ تجاری ( Brix2/6 TSS=) برداشت و بهمدت ۱۴ هفته در دمای ۱±5/1 درج سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰ـ ۹۵ درصد انبار شدند. نتایج نشان داد که بیشترین میزان سفتی (۰۹/۳ کیلوگرم نیرو) مربوط به برهمکنش سطح ۲ میلیمولار پوتریسین و اسپرمیدین و کمترین میزان آن (۱۶/۲ کیلوگرم نیرو) مربوط به تیمار شاهد بود. کمترین میزان فعالیت میکروبی، مالوندیآلدهید و کاهش وزن مربوط به میوههای تیمارشده بودند. میزان فعالیت ضد اکسیدانی، ترکیبات فنلی و کلروفیل کل تحتتأثیر تیمارها واقع شدند و بالاترین مقدار آنها متعلق به سطوح مختلف پوتریسین و اسپرمیدین بود. تغییرات شاخصهای مختلف رنگ، ویتامین ث، مواد جامد محلول کل، اسید کل و pH در میوههای تیمارشده نسبت به شاهد به تأخیر افتادند. بهطورکلی، تیمارهای پوتریسین و اسپرمیدین سبب تأخیر در نرمشدگی و کاهش فعالیت میکروبی میوهها در طول انبارمانی شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.