مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد قبل از برداشت پلی‏ آمین‏ ها بر ویژگی‏ های کیفی و عمر پس از برداشت میو? کیوی رقم هایوارد :

تعداد صفحات :۲۱

مهم‏ترین مشکلات میو‏ کیوی طی انبارمانی، عارض نرم‏شدگی و آلودگی میکروبی است. برای رفع این مشکلات تیمار قبل از برداشت پوتریسین و اسپرمیدین بر پتانسیل انبارمانی میو کیوی رقم هایوارد بررسی شد. محلول‏پاشی برگی غلظت‏های مختلف پوتریسین (۰، ۱ و ۲ میلی‏مولار) و اسپرمیدین (۰، ۱ و ۲ میلی‏مولار) ۴۰ و ۲۰ روز قبل از برداشت انجام شد. ویژگی‏های مختلف میوه در زمان‏های صفر (قبل از شروع انبارمانی)، ۱۱ و ۱۴ هفته پس از برداشت ارزیابی شد. میوه‏ها در زمان بلوغ تجاری ( Brix2/6 TSS=) برداشت و به‌مدت ۱۴ هفته در دمای ۱±5/1 درج سانتی‏گراد و رطوبت نسبی ۹۰‌ـ ۹۵ درصد انبار شدند. نتایج نشان داد که بیشترین میزان سفتی (۰۹/۳ کیلو‏گرم‏ نیرو) مربوط به برهمکنش سطح ۲ میلی‏مولار پوتریسین و اسپرمیدین و کمترین میزان آن (۱۶/۲ کیلوگرم نیرو) مربوط به تیمار شاهد بود. کمترین میزان فعالیت میکروبی، مالون‏دی‏آلدهید و کاهش وزن مربوط به میوه‏های تیمار‌شده بودند. میزان فعالیت ضد اکسیدانی، ترکیبات فنلی و کلروفیل کل تحت‌تأثیر تیمارها واقع شدند و بالاترین مقدار آن‏ها متعلق به سطوح مختلف پوتریسین و اسپرمیدین بود. تغییرات شاخص‏های مختلف رنگ، ویتامین ث، مواد جامد محلول کل، اسید کل و pH در میوه‏های تیمار‌شده نسبت به شاهد به تأخیر افتادند. به‏طور‌کلی، تیمارهای پوتریسین و اسپرمیدین سبب تأخیر در نرم‏شدگی و کاهش فعالیت میکروبی میوه‏ها در طول انبارمانی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.