مقاله تأثیر چرای بلندمدت گاو در خصوصیات مورفولوژیک ریشه گونه Brachiaria decumbens و چگونگی توزیع آن در خاک (مطالعه موردی: چراگاه استوایی در کشور مالزی)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر چرای بلندمدت گاو در خصوصیات مورفولوژیک ریشه گونه Brachiaria decumbens و چگونگی توزیع آن در خاک (مطالعه موردی: چراگاه استوایی در کشور مالزی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر چرای بلندمدت گاو در خصوصیات مورفولوژیک ریشه گونه Brachiaria decumbens و چگونگی توزیع آن در خاک (مطالعه موردی: چراگاه استوایی در کشور مالزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر چرای بلندمدت گاو در خصوصیات مورفولوژیک ریشه گونه Brachiaria decumbens و چگونگی توزیع آن در خاک (مطالعه موردی: چراگاه استوایی در کشور مالزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر چرای بلندمدت گاو در خصوصیات مورفولوژیک ریشه گونه Brachiaria decumbens و چگونگی توزیع آن در خاک (مطالعه موردی: چراگاه استوایی در کشور مالزی) :

تعداد صفحات :۲۱

هدف این مطالعه کمّی‌سازی واکنش ریشه گونه Brachiaria decumbens به چرای گاو در چراگاه استوایی در کشور مالزی بود. تیمارها عبارت بود از: چرای تناوبی با شدت متوسط (۷/۲ واحد دامی در هکتار) در بلندمدت (۳۳ سال) و عدم چرا. نمونه‌های ریشه همراه با خاک تا عمق ۳۰ سانتی‌متر برداشت شد. خصوصیات مورفولوژیک ریشه‌ـ یعنی طول، قطر، سطح، و حجم آن‌‌ـ با استفاده از دستگاه WinRhizo Root Scanner اندازه‌گیری شد. چگونگی توزیع ریشه در واحد حجم خاک با استفاده از روابط مربوطه محاسبه شد. داده‌ها با روش تجزیه واریانس، اندازه‌گیری‌های مکرر، و آزمون t تجزیه و تحلیل شد. اثر چرا در طول ریشه و توزیع آن در خاک و متوسط قطر ریشه معنی‌دار نبود) ۰۵/۰(P >. قطر ریشه در عمق میانی (۱۰-۲۰) و زیرین (۲۰-۳۰ سانتی‌متر) خاک در منطقه چراشده به‌ترتیب ۵۰ درصد و ۷۲ درصد بیش از مقادیر آن در سایت چرانشده بود )۰۵/۰(P <. حجم و مساحت سطح ریشه و چگونگی توزیع آن‌ها در واحد حجم خاک در هر دو منطقه چرا و عدم چرا یکسان بود) ۰۵/۰(P >. چرا، عمق خاک، و اثر متقابل آن‌ها تأثیر معنی‌داری در وزن ریشه و تراکم وزن ریشه در واحد حجم خاک داشت )۰۵/۰(P <. در هر سه عمق خاک، وزن ریشه در سایت چراشده بیش از مقدار آن در سایت چرانشده بود )۰۵/۰(P <. چرای تناوبی با شدت متوسط در بلندمدت تأثیر منفی در خصوصیات مورفولوژیک ریشه Brachiaria decumbens و نحوه توزیع آن‌ها در واحد حجم خاک نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.