مقاله سنجش حضور آفلاتوکسین M1 در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش حضور آفلاتوکسین M1 در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش حضور آفلاتوکسین M1 در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش حضور آفلاتوکسین M1 در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش حضور آفلاتوکسین M1 در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ :

مقاله سنجش حضور آفلاتوکسین M۱ در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۴۷ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: سنجش حضور آفلاتوکسین M۱ در نمونه های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفلاتوکسین M۱
مقاله آغوز
مقاله الایزا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آفلاتوکسین M۱ در مقایسه با سایر مایکوتوکسین ها به میزان بیشتری در شیر و فراورده های شیری یافت می شود. فرآورده های شیری از جمله آغوز نیز در صورت تغذیه دام های شیری از جیره های آلوده به آفلاتوکسین B۱ به این سم آلوده می شود. این مطالعه به منظور تعیین وضعیت حضور و میزان آفلاتوکسین M۱ در نمونه های آغوز لیوفیلیزه و اسپری دراینگ تهیه شده از یکی از گاوداری های اطراف تهران صورت گرفت.در این مطالعه از آزمایش الایزای رقابتی جهت تشخیص آفلاتوکسین M۱ بر روی ۲۵ نمونه آغوز استفاده گردید. نتایج حاصله نشان داد که ۷۶ درصد نمونه های آغوز به آفلاتوکسین M۱ آلوده بوده و محدوده آلودگی بین ۱۶ تا ۱۱۷۶ نانوگرم در لیتر قرار داشت. میانگین آفلاتوکسین M۱ آغوز در این مطالعه ۲۳۱۳۷ نانوگرم در لیتر بود. در ۹۲ درصد از نمونه های آلوده، میزان سم بالاتر از حد استاندارد ۵۰ نانو گرم در لیتر (استاندارد اتحادیه اروپا) و ۴ درصد بالای حد استاندارد ۵۰۰ نانو گرم در لیتر (آمریکا) بود. با توجه به مخاطرات مهم ناشی از آفلاتوکسین برای سلامتی انسان و آلودگی درصدی از نمونه های آغوز مورد مطالعه، انجام مطالعات گسترده جهت تشخیص آلودگی به آفلاتوکسین در نمونه های آغوز در کشور توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.