مقاله ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .()Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصارههای آبی و الکلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .()Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصارههای آبی و الکلی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .()Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصارههای آبی و الکلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .()Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصارههای آبی و الکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .()Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصارههای آبی و الکلی :
تعداد صفحات :۱۳
لذا تأمین ذخایر آنتی اکسیدانی که بتواند بهداشت و ایمنی جامعه رادر برداشته باشد ضروری بنظر میرسد. هدف: این تحقیق به منظور بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره های مختلف گیاه .Satureja hortensis L انجام شد. روش کار : گیاه مرزه با استفاده از حلالهای مختلف عصاره گیری شد و ترکیب شیمیایی اسانس گرفته شده از بخش های هوایی گیاه با GC/MS مورد آنالیز قرار گرفت، میزان دفاع آنتی اکسیدانی با استفاده از روش۲و”2 دی فنیـل–1 – پیکریل هیدرازیل DPPH()و تست بتا کاروتن – لینولئیک اسید، تعیین گردید. نتایج: ۳۲ ترکیب در مجموع ۹۲/۹۸ % اسانس شناسایی شد و تیمول، کارواکرول ،گاما ترپینن به ترتیب ترکیبات اصلی بودند. ۵۰IC در آزمون DPPH،در عصارههای آبی، متانولی و اتانولی و اسانس مرزه به ترتیب ترتیب mg/mL(12/0±46/38، ۱۷/۰±73/37، ۶۳/۰± 76/30 و ۱۳/۰±15/ 96) و در ممانعت از اکسیداسیون لینولئیک اسید در غلظت g/L2عصاره آبی، اتانولی، متانولی واسانس به ترتیب ۳/۸۰، ۲۵/۷۶، ۳/۷۴ و ۴۶/۵۲%، اثر مهاری را نشان دادند. درمورد BHT، مقادیر ۹/۱± 9/4 و ۸۸/۸۸% در آزمایش DPPH و تست بتا کاروتن گزارش گردید. نتایج در این مطالعه نشان دادتمامی تیمارها در مقایسه با کنترل، خاصیت آنتی اکسیدانی و جذب رادیکالی قوی ای از خود نشان دادند. بالاترین اثر جذب رادیکالها برای عصاره اتانولی مشاهده شد. برای خاصیت آنتی اکسیدانی، عصاره آبی مرزه بیشترین میزان ممانعت کنندگی را نسبت به سایرین نشان داد.نتایج ما نشان داد خاصیت آنتی اکسیدانی عصارهها در هر دو روش به صورت معنیداری بیشتر از اسانس بود (۰۵/۰.)p< نتیجهگیرینهایی: به نظر می رسد اسانس وعصاره های آبی و الکلی مرزه، میتواند به عنوان یک منبع آنتی اکسیدان طبیعی ارزان ،قابل دسترس و بالقوه برای اهداف غذایی و دارویی مورد توجه قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.