بررسی تاریخ کاشت، تراکم بوته و روش برداشت بر رشد و عملکرد ذرت سالادی رقم دانه طلایی (Zea mays .L var SC403su)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاریخ کاشت، تراکم بوته و روش برداشت بر رشد و عملکرد ذرت سالادی رقم دانه طلایی (Zea mays .L var SC403su) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاریخ کاشت، تراکم بوته و روش برداشت بر رشد و عملکرد ذرت سالادی رقم دانه طلایی (Zea mays .L var SC403su)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاریخ کاشت، تراکم بوته و روش برداشت بر رشد و عملکرد ذرت سالادی رقم دانه طلایی (Zea mays .L var SC403su)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاریخ کاشت، تراکم بوته و روش برداشت بر رشد و عملکرد ذرت سالادی رقم دانه طلایی (Zea mays .L var SC403su) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

با توجه به اهمیت ذرت سالادی، آزمایشی شامل تاریخ کاشت (۲۵ خرداد، ۱۳ تیر و ۳ مرداد) به عنوان عامل اصلی، تراکم بوته (۶.۵، ۸.۵، ۱۰.۵ بوته در متر مربع) به عنوان عامل فرعی و روش برداشت (کامل (برداشت بلالها به صورت ذرت سالادی) و دو منظوره (بلال اول ذرت شیرین و بلال های بعدی به فرم ذرت سالادی) به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان رضوی در سال ۱۳۹۱ اجرا گردید. نتایج نشان داد، بیشترین ارتفاع بوته از تاریخ ۱۳ تیر به طول ۱۶۸ سانتیمتر به دست آمد. همچنین بالاترین درصد بلال استاندارد به عنوان فاکتوری مهم برای کارخانجات صنایع تبدیلی، از تاریخ ۳ مرداد با تراکم ۱۰.۵ بوته در مترمربع و از روش برداشت کامل بلال ها به صورت ذرت سالادی با متوسط ۶۳.۹ درصد بدست آمد. بیشترین درصد بلال غیراستاندارد در تاریخ کاشت ۳ مرداد با تراکم ۸.۵ بوته در مترمربع با روش برداشت دو منظوره به میزان ۷۴.۶ حاصل گردید. حداکثر شاخص برداشت بلال در تاریخ کاشت ۲۵ خرداد و روش برداشت دو منظوره به میزان ۳۵.۲ درصد بدست آمد. بیشترین علوفه تولیدی به عنوان محصول جانبی از تاریخ کاشت ۱۳ تیر و روش برداشت کامل به میزان ۴ کیلوگرم در مترمربع حاصل گردید. با توجه به شرایط آب و هوایی مشهد، برای تولید بیشترین و بهترین درصد بلال استاندارد، تراکم ۱۰.۵ بوته در مترمربع و تاریخ کاشت ۳ مرداد توصیه می شود.

کلید واژه: برداشت دو منظوره، تاریخ کاشت، جمعیت گیاهی، ذرت شیرین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.