بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی صمغ زانتان طی دوره نگهداری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
تعداد صفحات :۲۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: باکتری پروبیوتیک، صمغ زانتان، ماست قالبی کم چرب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.