گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها :

توضیحات:

گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم ۲۲ صفحه، همراه با توضیحات جامع.

بخشی از متن:

شربت آماده شده را بوسیله خلاء در آپارات می کنیم و هنگامی که آپارات به اندازه کافی از شربت پر شد؛ شیر فلکه بخار را باز می کنیم. شربت در داخل آپارات تحت دو عامل خلاء و حرارت شروع به جوشیدن می کند و آب اضافی خود را از دست می دهد.آب اضافی بصورت بخارتوسط خلاء از آپارات خارج می شود.زمانی می رسد که شربت کاملا غلیظ می شود؛حال شکری را که قبلا آسیاب کرده ایم و کاملا به صورت پودر درآمده به عنوان کریستال مادر می ریزیم تا محیط یکنواختی بوجود آید و پودربه طور یکنواخت درتمام شربت پخش شود. با باز کردن فیلتر یا شیر هوا و دادن هوا به داخل آپارات شربت و پودر شکر را بهم می زنیم.کریستال مادر با قرار گرفتن در محیط شربت فوق اشباع شروع به رشد می نماید، یعنی ساکارز از شربت فوق اشباع حرکت کرده بر روی بلورهای مادر می نشیند.در مرحله تبلور طبّاخ می تواند دانه های ریز و یا درشت تهیه کند در نتیجه بعضی قندها دارای کریستال های ریز و بعضی درشت هستند و این دو نوع طبخ در مناطق مختلف فرق می کند. برای از بین بردن رنگ احتمالی شربت از ماده ای به نام، تیو سولفات سدیم یا همان بلانکت به فرمول SO4Na استفاده می شود که مقدار مجاز آن ppm 20 می باشد. پخت قند در آپارات تا بریکس ۹۱-۹۰ ادامه می یابد. سپس شیر خلاء و بخار بسته و شیر زیر آپارات باز می شود و پخت قند به مخزنی به نام مالاکسور خالی می شود. مالاکسور مخزنی است که …

گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها
فهرست مطالب:

کنترل مواد اولیه وارده به کارخانه و خلاصه ای از تهیه ی شکر ماده اولیه سیستم قندسازی

تهیه شربت و شکر حل کن ها

کریستالیزاسیون

سانتریفوژ و قند سبز

گرمخانه، بسته بندی و انبار

استانداردهای قند

انبارداری شکر

حفاظت و ایمنی در کارخانه

بررسی مسائل GMP در کارخانه جات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.