مقاله بررسی اثر دما بر روی ضرایب زوال کلر در شبکه توزیع آب آشامیدنی با استفاده از مدل کیفی دینامیکی EPANET
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر دما بر روی ضرایب زوال کلر در شبکه توزیع آب آشامیدنی با استفاده از مدل کیفی دینامیکی EPANET دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر دما بر روی ضرایب زوال کلر در شبکه توزیع آب آشامیدنی با استفاده از مدل کیفی دینامیکی EPANET کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما بر روی ضرایب زوال کلر در شبکه توزیع آب آشامیدنی با استفاده از مدل کیفی دینامیکی EPANET،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما بر روی ضرایب زوال کلر در شبکه توزیع آب آشامیدنی با استفاده از مدل کیفی دینامیکی EPANET :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
همانطور که آب حاوی کلر داخل لوله های سیستم توزیع حرکت می کند می تواند همزمان با مواد مختلف د رحجم آب و دیواره لوله واکنش بدهد و مقدار آن در شبکه کاهش یابد. از طرفی این واکنشها به عواملی از قبیل غلظت اولیه کلر، غلظت مواد آلی و معدنی احیا کننده در آب، pH ، درجه حرارت، جنس و عمر لوله های به کاررفته در شبکه توزیع و غیره بستگی دارد. در این مطالعه با استفاده از مدل کیفی دینامیکی EPANET ، اثر دما برروی میزان زوال کلر در شبکه توزیع شهر بهارستان و ضرایب سینتیکی زوال کلر توسط حجم آب و دیواره لوله بررسی گردید. با اندازه گیری تغییرات دمای آب در دو فصل گرم و سرد سال ( تابستان و زمستان) و اندازه گیری غلظت کلر باقیمانده در این دو فصل از شبکه توزیع آب بهارستان ضرایب سینتیکی زوال کلر بدست آمد. مطابق این بررسی افزایش دما باعث افزایش کلر در شبکه توزیع گردید به طوری که ضرایب واکنش درجه اول برای زوال کلر توسط حجم آب برابر ۵۳۳/۰- و ۲۰۷/۰- برروز و ضرایب زوال کلر توسط دیواره لوله با واکنش درجه صفر برابر ۳- و ۲- میلی گرم بر متر مربع در روز به ترتیب برای تابستان و زمستان بدست آمد. نتایج حاصل از پیشگویی مدل و اندازه گیری صحرایی با ضرایب همبستگی ۳۶۷/۰=R2 و ۹۷۱/۰=R2 به ترتیب برای فصل تابستان و زمستان با انجام آزمون فرض صفر در سطح ۰۱/۰ معنی دار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.