کینتیک ( بررسی جنبشی) رهاسازی اکسیژن یک حامل مسی اکسیژن
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) rar ارائه میگردد
توضیحات:
مقاله ترجمه شده رشته شیمی با عنوان کینتیک ( بررسی جنبشی) رهاسازی اکسیژن یک حامل مسی اکسیژن، در قالب فایل word و در حجم ۱۸ صفحه، همراه با pdf اصل مقاله انگلیسی.
عنوان اصلی مقاله:
Kinetics of oxygen uncoupling of a copper based oxygen carrier
سال چاپ: ۲۰۱۶
محل انتشار:
Elsevier-Applied Energy 161 (2016) 92–۱۰۰
بخشی از ترجمه مفاله:
در این مقاله، در اینجا، یک حامل اکسیژن شامل ۶۰% وزنی CuO به همراه یک ترکیب از Al2O3 و CaO ( به ترتیب ۲۳ و ۱۷ درصد وزنی) بوسیله مخلوط نمودن پودری مرطوب CuO,Al(OH)3وCa(OH)2 و پس از کلسیناسیون در ۱۰۰۰درجه سانتی گراد، تولید (سنتز) شده است. مناسب بودن ان برای ایجاد حلقه شیمیایی با رهاسازی اکسیژن (CLOU) مورد بررسی قرار گرفته است. پس از ۲۵ چرخه تکراری ردوکس(اکسایش-کاهش) درون یک آنالیزور گرانش حرارتی (TGA) و یا یک بستر مذاب درمقیاس آزمایشگاهی، (با ۵ درصد حجمی H2 در N2 به عنوان سوخت و هوا به عنوان اکسیدان) هیچ تغییر قابل توجهی در هر دو (پارامتر) ظرفیت ناوابستگی( رها سازی) اکسیژن و در دسترس بودن اکسیژن کلی بوجود نیامد.
در TGA، مشخص شد که نرخ آزاد سازی اکسیژن از ماده بوسیله کنیتیک شیمیایی درونی و انتقال جرم خارجی از سطح ذرات به گاز، کنترل می شود. با مدلسازی مقاومت های مختلف، مقادیر ثابت سرعت برای تجزیه به دست آمد. مشخص شد، انرژی فعالسازی واکنش باید ۵۹.۷ کیلو ژول بر مول( با خطای استاندارد ۵.۶ کیلوژول برمول) باید باشد و عامل نمایی مربوط ۶۳۲ مترمکعب / مول / ثانیه بود. سرعت موضعی تبدیل در یک ذره (الف) توسط واکنش شیمیایی همگن، و(ب) در شرایط یکسان ، انجام شود. ذرات غیر متخلخل درهر واکنش به عنوان یک هسته منقبض کننده کنترل کنیتیک عمل می کند.پس از اعتبار سنجی متقابل یک مجموعه آزمایش بستر مذاب، مدل واکنش همگن، قابل قبول تر بوده است. با دقت بر آثار و نتایج مختلف (به عنوان مثال مقاومت انتقال جرم) در حال حاضر در هر دو آزمایش TGA و بستر مذاب، استخراج یک مجموعه منسجم از پارامترهای جنبشی که سرعت رهش اکسیژن تولیدی برای هر دو آزمایش امکان پذیر شده است.
کینتیک ( بررسی جنبشی) رهاسازی اکسیژن یک حامل مسی اکسیژن
فهرست مطالب:
نکات برجسته
چکیده
مقدمه
آماده سازی حامل اکسیژن
خصوصیات حامل اکسیژن
ثبات حامل اکسیژن
سینتیک تجزیه Cuo ها به Cu2O
خواص حامل اکسیژن
پایداری شیمیایی حامل اکسیژن
آزمایش چرخه ایزوترمال
سینتیک تجزیه Cuo ها به Cu2O
سینتیک ذرات متصل با انتقال جرم خارجی
اثر اندازه ذرات بر سرعت واکنش
اثر متقابل ذرات بر ذرات
تعیین ثابت های سرعت ظاهری
مقایسه بین مدل و نتایج تجربی
آزمایشگاهی
بحث
نتایج
سپاسگزاری
مراجع
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.