شناسایی و رتبه بندی مولفه های موثر بر توانمند سازی کارکنان مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی و رتبه بندی مولفه های موثر بر توانمند سازی کارکنان مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی و رتبه بندی مولفه های موثر بر توانمند سازی کارکنان مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و رتبه بندی مولفه های موثر بر توانمند سازی کارکنان مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی و رتبه بندی مولفه های موثر بر توانمند سازی کارکنان مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی :
تعداد صفحات :۲۱
چکیده مقاله:
شناخت دقیق شاخص های ارزیابی و معیارهای رتبه بندی آن ها ، در ارزیابی توانمندی کارکنان کاستی های زیادی مشاهده می شود. بررسی های صورت گرفته نیز بیانگر آن است که تا کنون تحقیقاتی تکنیکال و اثباتی در این حوزه صورت نگرفته و تنها در بعضی از تحقیقات به گردآوری شاخص ها اکتفا شده است . ابتدا با استفاده از مستندات مرتبط و سپس با نظرسنجی از خبرگان شاخص های ارزیابی توانمندی کارکنان معیارها و زیرمعیارهای اولیه رتبه بندی آنها شناسایی و تدوین شده است. سپس با استفاده از نرم افزارCHOICE EXPERT شاخص های ارزیابی توانمندی کارکنان با توجه به معیارهای تعیین شده، رتبه بندی شدند . هدف از تحقیق حاضر شناسایی و رتبه بندی مولفه های موثر بر توانمند سازی کارکنان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران بوده است. بدین منظور از جامعه آماری به حجم ۴۹۳ نفر، تعداد ۲۱۶ نفر از کارکنان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب و به پرسشنامه تحقیق (محقق ساخته که روایی آن توسط اساتید محترم راهنما و مشاور مورد تایید قرار گرفته و پایایای آن توسط آلفای کرونباخ برابر با ۹۸ ،%مورد تایید قرار گرفته است پاسخ گفته اند دلاور، ۱۳۹۵ در پایان نتایج به دست آمده از این پرسشنامه ها به کمک آزمون تی تک نمونه ای مورد تحلیل قرار گرفته و نتایج نشان داد که تمام شاخص های توانمندسازی در انجام امور محوله ی کارکنان موثر است. نتایج همچنین نشان داد شاخص آموزش از همه اولویت بیشتری دارد و از زیر شاخص ها تخصص و فن دارای اولویت بیشتری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.