مقاله حذف بیولوژیکی ترکیبات PAHs از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی، با استفاده از میکروارگانیسم های همان خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف بیولوژیکی ترکیبات PAHs از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی، با استفاده از میکروارگانیسم های همان خاک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف بیولوژیکی ترکیبات PAHs از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی، با استفاده از میکروارگانیسم های همان خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف بیولوژیکی ترکیبات PAHs از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی، با استفاده از میکروارگانیسم های همان خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف بیولوژیکی ترکیبات PAHs از خاک های آلوده به ترکیبات نفتی، با استفاده از میکروارگانیسم های همان خاک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آلودگی خاکها به هیدروکربنهای نفتی، یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی در برخی از نقاط به ویژه در اطراف پالایشگاه های نفت، نظیر پالایشگاه نفت تبریز می باشد. از آنجا که نفت و مشتقات آن در مناطق تصفیه یا نقاط دیگر به مقدار زیاد حمل و نقل می شوند، امکان آلودگی خاکها به این ترکیبات زیاد است. این آلودگی ها ممکن است به صورت اتفاقی باشند یا ضایعات پالایشگاه های نفت به طور عمدی به خاک افزوده شوند. روش های فیزیکی و شیمیایی بسیاری برای مقابله با آلودگی های نفتی در خاک وجود دارد که بسیاری از آنها به سبب هزینه بالا و اثرات جانبی مضر، کمتر مورد استفاده قرار می گیرند. متاسفانه بسیاری از این روش ها تنها آلودگی را به گونه ای دیگر تبدیل می کنند، یا به بستر دیگری منتقل می کنند. در این میان تنها پالایش زیستی با کمترین هزینه، توانایی حذف دائم آلاینده ها یا تبدیل آنها به مواد بی خطر را دارد. دراین تحقیق به بررسی تجزیه بنزن به عنوان یکی از ۱۶ هیدروکربن پرخطر برای محیط زیست و موجودات زنده توسط باکتری های بومی جدا شده از خاک های آلوده به مواد نفتی آذربایجان شرقی پرداختیم. توانایی باکتری ها برای تجزیه هیدروکربن ها با استفاده از حداکثر طول موج توسط دستگاه اسپکتروفتومتر تعیین شد. نتایج نشان داد که باکتری استرپتومایسس به دلیل داشتن توانایی تجزیه هیدروکربن ها می تواند نقش مهمی در پالایش زیستی و پاک سازی خاک های آلوده به مواد هیدروکربنی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.