تاثیر مطالعه شرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مطالعه شرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مطالعه شرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مطالعه شرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مطالعه شرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور ارزیابی شرایط استخراج روغن هسته خرما بر فعالیت آنتی اکسیدانی آن می باشد. بدین منظور پودر هسته خرما با قطرنگین میا ۱۷۰۵ میکرومتر تهیه شد. عمل روغن گیری از پودر های حاصله با روش خیساندن، در سه نسبت پودر به حلال پترولیوم اتر ۰۲۵ ۰ ، /۰۳۳ ۰ /و ۰۵ ۰ /گرم بر میلی لیتر و در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و زمان های۱۵ ،۳۰ و ۴۵ دقیقه شیکر انکوباتور، صورت گرفت. سپس تست ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، DPPH بر روی این روغن ها اعمال شد و مقدار IC50 تعیین گردید. مطابق نتایج حاصله از این آزمایش بیش ترین مقدار روغن در نسبت پودر به حلال پترولیوم اتر ۰۲۵/۰ گرم بر میلی لیتر و زمان ۴۵ دقیقه بدست آمد در حالی که روغن با بیش ترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به زمانیست که نسبت پودر به حلال ۰۵/۰ گرم بر میلی لیتر و زمان ۱۵ دقیقه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.