مقاله تاثیر پی شتیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشککردن لایه نازک دانه انار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پی شتیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشککردن لایه نازک دانه انار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پی شتیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشککردن لایه نازک دانه انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پی شتیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشککردن لایه نازک دانه انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پی شتیمار مایکروویو بر انرژی مصرفی در خشککردن لایه نازک دانه انار :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

تحلیل انرژی میتواند به عنوان یک ابزار لازم برای طراحی، آنالیز و بهینهسازی سامانه گرمایی بکار رود. در این پژوهش به تحلیل انرژی مصرفی در خش ککردن لایه نازک دانه انار ترش با استفاده از پی شتیمار مایکروویو میپردازد. آزمایشات در سه تیمار شاهد و پی شتیمار مایکروویو با توان ۱۰۰ وات و پیش تیمار مایکروویو با توان ۲۰۰ وات و سه سطح دمایی ( ۵۰ ۶۰ و ۷۰ درجه سلسیوس) در سه سطح سرعت باد ۰/۵و۱و۱/۵ متر بر ثانیه) انجام شد. انرژی مصرفی و نسبت انرژی مصرفی با افزایش زم ان افزایش یافت. با انجام پیش تیمار مایکروویو( ۲۰۰ وات)، انرژی مصرفی و زمان خشکشدن نسبت به تیمارهای دیگر به طور قابل توجهی کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.