ارزیابی شاخص SPI جهت پهنه بندی شدت خشکسالی با مقایسه سه روش درونیابی Ordinary Kriging، IDW و Spline (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شاخص SPI جهت پهنه بندی شدت خشکسالی با مقایسه سه روش درونیابی Ordinary Kriging، IDW و Spline (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شاخص SPI جهت پهنه بندی شدت خشکسالی با مقایسه سه روش درونیابی Ordinary Kriging، IDW و Spline (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شاخص SPI جهت پهنه بندی شدت خشکسالی با مقایسه سه روش درونیابی Ordinary Kriging، IDW و Spline (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شاخص SPI جهت پهنه بندی شدت خشکسالی با مقایسه سه روش درونیابی Ordinary Kriging، IDW و Spline (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

خشکسالی یک پدیده خزنده محیطی است که اثرات مخرب زیادی بر اقتصاد، کشاورزی و جامعه دارد. این پدیده در بخش های شرقی، مرکزی و جنوبی ایران به علت آب و هوای خشک و نیمه خشک نمود بیشتری دارد. در این پژوهش از شاخص SPI به منظور پهنه بندی شدت خشکسالی در استان خراسان رضوی استفاده شد. دوره آماری از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۹۴ در نظر گرفته شد. پس از محاسبه میانگین بارش ۲۰ ساله، مشخص شد که سال های ۱۳۷۶ و ۱۳۹۲ به ترتیب به عنوان مرطوب ترین و خشک ترین سال در دوره مورد نظر بوده است. داده های مربوط به بارش سالانه سال ۱۳۹۲ (خشکترین سال) برای تمام ایستگاه های موجود در استان اخذ و وارد نرم افزار Excel شد. سپس با استفاده از نرم افزار DIC که توسط حاجی زاده و جوی زاده در سال ۲۰۰۷ معرفی شد، شاخص SPI سال ۱۳۹۲ برای تمام ایستگاه ها محاسبه شد. بعد از محاسبه این شاخص توسط نرم افزار DIC، این داده ها وارد محیط ArcGIS شد و سپس با استفاده از سه روش Ordinary Kriging، IDW و Spline پهنه بندی شدت خشکسالی برای سال ۱۳۹۲ انجام گرفت. به منظور ارزیابی روش های درونیابی از آزمون ارزیابی متقابل استفاده شد. نتایج این پژوهش نشان داد که روش IDW به دلیل داشتن RMSE کمتر و بیشتر نسبت به روش های دیگر، به عنوان روش مناسب جهت تهیه نقشه شدت خشکسالی در استان خراسان رضوی برگزیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.