مقاله بررسی روش های هرس جوانه های جانبی برای اجتناب از خسارت سرمازدگی زمستانه و بهاره بر صفات کیفی ارقام مختلف انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های هرس جوانه های جانبی برای اجتناب از خسارت سرمازدگی زمستانه و بهاره بر صفات کیفی ارقام مختلف انگور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های هرس جوانه های جانبی برای اجتناب از خسارت سرمازدگی زمستانه و بهاره بر صفات کیفی ارقام مختلف انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های هرس جوانه های جانبی برای اجتناب از خسارت سرمازدگی زمستانه و بهاره بر صفات کیفی ارقام مختلف انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های هرس جوانه های جانبی برای اجتناب از خسارت سرمازدگی زمستانه و بهاره بر صفات کیفی ارقام مختلف انگور :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

سرمای دیررس بهاره یا هر عامل دیگری که به نحوی شاخه های رشد کرده از جوانه های اولیه را از بین ببرد، در اکثر ارقام تجاری انگور سبب کاهش کیفیت محصولات خواهد شد. رشد شاخه ها پس از نابودی شاخه های اولیه از جوانه های جانبی در انگور ا نجام خواهد شد. ا ین آزمایش در سال ۱۳۹۱ در ایستگاه تحقیقات باغبانی کهریز وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی انجام شد. در فرودین ماه پایه های مرغوب و مناسب و سالم انگور تجاری شامل ارقام ریش بابا، سفید بی دانه، لعل قرمز، قزل اوزوم انتخاب و علامت گذاری شد. آزمایش در کلکسیون ارقام ایستگاه روی تاک های ۱۵ ساله با رشد یکسان با سیستم تربیت ایستاده (کوردون یک طبقه) اجرا شد. این آزمایش با مجموع تیمارها شامل چهار نوع رقم تجاری مذکور (فاکتور (A(1)- A(4) و هشت سطح نگهداری جوانه ها از عدم سربرداری تا سربرداری جوانه ی هفتم، جهت رشد شاخه های شانوی فاکتور ((B(1)-B(8) و ۳ تکرار (هر تکرار شامل یک بوته) صورت گرفت. در انتهای آزمایش از میوه های با رسیدگی یکنواخت نمونه برداری گردید و مواد جامد قابل حل، درصد اسید قابل نیتراسیون و PH میوه ها اندازه گیری و با نرم افزار MSTATC مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج نشان داد که نوع رقم به تنهای بر هیچکدام از صفات کیفی تأثیر معنی داری نداشت در حالی که روش هرس یا سربرداری جوانه های جانبی در بین سطوح تیمار تفاوت معنی داری نشان داد. مواد جامد محلول (TSS) تیمار B1 با بقیه ی تیمارها تفاوت معنی داری در سطح ۰/۰۱ درصد نشان داد. بررسی درصد اسید قابل تیتراسیون (TA) در بین تیمارهای سربرداری جوانه های جانبی نشان داد که تیمار B1 تفاوت معنی داری (در سطح ۰/۰۱) با بقیه ی تیمارها داشت در حالی تفاوت معنی داری از لحاظ نوع رقم مشاهده نشد. میزان PH میوه ها نیز در تیمار B1 با دیگر تیمارها در سطح ۱ درصد تفاوت معنی دار نشان داد. از نتایج چنین می توان نتیجه گیری کرد که در کل سربرداری از بالای جوانه ی اول و دوم و بویژه جوانه ی اول در بهبود خصوصیات کیفی میوه ی انگور تأثیر بسزایی داشته و هرس انگور با حتساب حفظ جوانه های جانبی اولیه توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.