بهینه سازی ترکیب محیط کشت به منظور تولید پروتیین DT-GCSF با استفاده از باکتری نوترکیب اشریشیاکلی در فلاسک لرزان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی ترکیب محیط کشت به منظور تولید پروتیین DT-GCSF با استفاده از باکتری نوترکیب اشریشیاکلی در فلاسک لرزان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی ترکیب محیط کشت به منظور تولید پروتیین DT-GCSF با استفاده از باکتری نوترکیب اشریشیاکلی در فلاسک لرزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی ترکیب محیط کشت به منظور تولید پروتیین DT-GCSF با استفاده از باکتری نوترکیب اشریشیاکلی در فلاسک لرزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی ترکیب محیط کشت به منظور تولید پروتیین DT-GCSF با استفاده از باکتری نوترکیب اشریشیاکلی در فلاسک لرزان :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ایمونوتوکسین ها پروتیین های هیبریدی هدفمند، در راستای درمان سرطان می باشند، که از دو بخش ایمنی وتوکسینی تشکیل شده اند و به وسیله ی رابط های مشخصی به یکدیگر متصل می شوند DT-GCSF .متشکل از توکسین دیفتری و فاکتور محرک رشد گرانولوسیت GCSF انسانی،جهت درمان لوکمیای میلویید حادAML می باشد. در این تحقیق بهینه سازی ترکیب محیط کشت پیچیده به منظور بیان ایمونوتوکسین DT-GCSF بررسی شده است.جهت بیان DT-GCSF از باکتری سویهBL21(DE3) ترانسفورم شده با پلاسمید نوترکیبpET21b استفاده گردید. نوع محیط کشت ( Glucose LB+5g/l، SB،TB ) مقدار القاگر IPTG 0.05،۰.۱، mM 0.2 زمان القا ۰.۷ ، ۲، ۳.۵ دمای القا (۳۷ ،۳۲ ، C °۲۸) برای افزایش بیان در کشت فلاسک لرزان بر اساس روش تاگوجی بهینه سازی شده است. غلظت سلول بر اساس روش کدورت سنجی اندازه گیری شده و میزان بیان پروتیین توسط الکتروفورز روی ژلSDS-PAGE مورد بررسی قرار گرفته است. طبق نتایج بدست آمده محیط کشت TB شامل : g/l ( 5/12 K2HPO4: ، ۳/۲: KH2PO4 ،۲۴ Yeast extract:، ۱۲ peptone: ، ۵: Glycerol)به عنوان محیط کشت بهینه تعیین شد. بهترین زمان القاء توسط IPTG با غلظت mM05/0، در دمایC °۳۷ در کدورت نوری ۳.۵=OD600nm تعیین شد . بیشترین مقدار تولید بیومس و بیان پروتیین هدف در محیط کشت بهینه سازی شده به میزان.۳.۶=OD600nm تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.