معرفی تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی در صنعت غذا: اصول و کاربردها


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی در صنعت غذا: اصول و کاربردها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی در صنعت غذا: اصول و کاربردها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی در صنعت غذا: اصول و کاربردها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی در صنعت غذا: اصول و کاربردها :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از تکنیکهایی که می تواند برای غربال کردن سریع نمونه های غذایی آلوده به میکروارگانیسم ها، سموم، آنتی بیوتیک ها و بسیاری از تقلبات مورد استفاده قرار گیرد تکنیک ایمیونوکروماتوگرافی (ICG) یا ارزیابی ایمنی جریان عرضی (LFIA) می باشد که در واقع شکلی از ایمیونوکروماتوگرافی کاغذی بوده و تست نواری نیز نامیده می شود. ارزیابی های ایمنی جریان عرضی به معنی نوارهای ساخته شده از مواد حامل محتوی واکنشگرهای خشک بوده که به وسیلهی به کار بردن نمونه سیال فعال شده و برای اهداف تشخیصی مورد استفاده قرار می-گیرند. این تکنیک بر اساس روش ایمیونوکروماتوگرافی بوده که ویژگی های آنتی ژن-آنتی بادی را در یک روش جدید استفاه کرده و تشخیص سریعی از آنالیت را فراهم می کند. حداقل دو خط روی نوار اسپری می شوند: یک خط تست و یک خط کنترل. در خط تست، تشخیص آنالیت نمونه و گزارشگر پاسخ مورد نیاز را حاصل می کند. پاسخ در خط کنترل، نشان دهنده ایجاد جریان مناسبی از مایع در طول نوار می باشد. در این تکنیک تشخیص بیولوژیکی با استفاده ذرات کلوییدی که رنگ قابل تشخیصی را در صورت مثبت بودن تست در خط تست ایجاد می کنند، صورت می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.