تغییرات میکروبیولوژیکی و شیمیایی در مدفوع جوجه ها با تکنولوژی جدید خشک کردن


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات میکروبیولوژیکی و شیمیایی در مدفوع جوجه ها با تکنولوژی جدید خشک کردن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات میکروبیولوژیکی و شیمیایی در مدفوع جوجه ها با تکنولوژی جدید خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات میکروبیولوژیکی و شیمیایی در مدفوع جوجه ها با تکنولوژی جدید خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات میکروبیولوژیکی و شیمیایی در مدفوع جوجه ها با تکنولوژی جدید خشک کردن :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ضایعات طیور سبب ایجاد مشکلاتی در محیط می شوند اما مهمتر از آن، مشکلات اقتصادی می باشد. از روشهای مختلفی برای فرآوری این ضایعات استفاده شده است. انتخاب آب و هوای سیستم، نوع حیوان، ظرفیت شرایط اقتصادی و هدف استفاده مجدد از آنها بسیار مهم می باشد. فرآوریهای هوازی و غیر هوازی در مدیریت مدفوع طیور و کمپوست آنها مثل سوزاندن و روشهای به کار رفته در سالها اخیر، با کمک چند روش مختلف خشک کردن انجام می شوند. در این راستا، ارزشهای میکروبیولوژیکی و شیمیایی مدفوع جوجه با سیستم جدید خشک کردن، بهینه می شوند. قبل از خشک کردن، کلیفرم مدفوع(FC) و تعداد آن (TC) به صورت۱۰۶ ×۳و۱ ۱×۸ و ۲مشخص شد و پس از خشک کردن، همین پارامترها به صورت ۳۰و۱۰ > بودند. قبل از خشک کردن نیتروژن ارگانیک(ON)، کل نیتروژن(TN)، کل پراکسید فسفر(pzo5 و tpp )و اکسیدپتاسیم محلول در آب(kzo و spo)رطوبت و مواد فرار(MVM) و مقدارPH به ترتیب ۶/۱ %، ۸/۱ %، ۷/۲ %، ۷/۱ %، ۶/۶۵ %، ۵/۸ % بودند و پس از خشک کردن، همان مقدار پارامتر به ترتیب،۲/۳ %، ۴/۵ %،۱/۴ %، ۸/۴ %، ۲/۱۱% و ۱/۷ % برآورد شدند. مطابق بررسی اقتصادی انجام شده با توسعه سیستم جدید خشک کن میتوان نتیجه گرفت که ذخیره سازی بلند مدت مدفوع جوجه بدون صدمه زدن به محیط یا تولید بیوگاز، کمپوست و محصول بدست آمده پس از سایر روشهای فرآوری امکان پذیر می باشد و سبب ایجاد سطح مطلوبی از رطوبت و ساختار میکروارگانیسم می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.