مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
مسیله کمبود پروتیین در اغلب جوامع بشری، همچنین فواید استفاده از پروتیین آبزیان و وجود منابع فراوان غذاهای دیایی در دنیا، انگیزه مناسب جهت وارد ساختن آبزیان به رژیم غذایی مردم به شمار می رود. با نگاهی گذرا به وضعیت معیشت مردم، مشکلات مربوط به زندگی ماشینی و عرضه یک محصول غذایی آماده و نیمه آماده نظیر برخی از فرآورده های دریایی نظیر خمیر ماهی و برگر آبزیان راه حلی مناسب به نظر می رسد. اما فساد پذیری محصولات شیلاتی بسیار بالا می باشد. لذا استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی نظیر عصاره های گیاهی ضروری به نظر می رسد. در این مطالعه به بررسی مروری بر تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.