مروری بر خواص میوه انار و تاثیر فرآیندهای فرآوری بر میزان ترکیبات آن


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر خواص میوه انار و تاثیر فرآیندهای فرآوری بر میزان ترکیبات آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر خواص میوه انار و تاثیر فرآیندهای فرآوری بر میزان ترکیبات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر خواص میوه انار و تاثیر فرآیندهای فرآوری بر میزان ترکیبات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر خواص میوه انار و تاثیر فرآیندهای فرآوری بر میزان ترکیبات آن :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

انار یکی از میوه هایی است که از دیرباز در ایران و کشورهای منطقه خاورمیانه کشت می شده است. انار با داشتن ترکیبات فنولیک هم دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و هم به صورت خشک شده به عنوان یک چاشنی در مواد غذایی کاربرد دارد. دانه، پوست انار از محصولات مورد استفاده میوه انار می باشد. توجه به خشک شدن به خاطر فصلی بودن این میوه یکی از مسایلی است که در آن لزوم حفظ مواد مغذی، ترکیبات فنولی و دیگر ترکیبات عمل گرای آنرا تاکید می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.