تاثیر عصاره هسته انگور بر شاخص های چربی و شدت فشارخون بیماران مبتلا به افزایش چربی خون: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سو کور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره هسته انگور بر شاخص های چربی و شدت فشارخون بیماران مبتلا به افزایش چربی خون: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سو کور دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره هسته انگور بر شاخص های چربی و شدت فشارخون بیماران مبتلا به افزایش چربی خون: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سو کور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره هسته انگور بر شاخص های چربی و شدت فشارخون بیماران مبتلا به افزایش چربی خون: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سو کور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره هسته انگور بر شاخص های چربی و شدت فشارخون بیماران مبتلا به افزایش چربی خون: کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سو کور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه

تعداد صفحات :۱۲

پیش زمینه و هدف: هیپرلیپیدمی ازجمله عوامل خطری است که موجب ایجاد و تشدید عوارض قلبی عروقی می گردد. جهت اصلاح و کاهش هیپرلیپیدمی رژیم های غذایی متفاوت و داروهای شیمیایی و گیاهی متعددی وجود دارند. این مطالعه باهدف بررسی تاثیر عصاره هسته انگور بر شاخص های چربی و شدت فشارخون بیماران مبتلا به چربی خون صورت گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی تصادفی شده دو سو کور با طرح قبل و بعد بود که در آن ۸۸ بیمار مبتلا به چربی خون مرزی با نمونه گیری بلوک بندی طبقه ای ازنظر سن، جنس، شاخص های چربی خون در زمان مراجعه همسان و به طور تصادفی در یکی از دو گروه مداخله (۲ کپسول ۱۰۰ میلی گرمی حاوی عصاره هسته انگور) یا گروه کنترل (۲ کپسول دارونما) قرار گرفتند و به مدت شش هفته مصرف دارو یا دارونما را ادامه دادند. جهت بررسی تاثیر رژیم غذایی بر متغیرهای مورداندازه گیری، سه روز متوالی قبل از شروع مصرف مکمل و دو روز متوالی در پایان آن پرسشنامه ۲۴ ساعته یاد آمد خوراک توسط نمونه ها تکمیل شد. قبل و بعد از مداخله شاخص های چربی خون و فشارخون موردبررسی قرار گرفت.یافته ها: باوجود آموزش رژیم غذایی قبل از مداخله، تغییری در وضعیت تغذیه ای دو گروه مشاهده نشد. در گروه مداخله به طور معنی داری، میزان LDL اکسیدشده کاهش و HDL افزایش یافته بود (p>0.05). باوجود کاهش معنی دار در مقادیر کلسترول گروه مداخله، این مقادیر در مقایسه بین گروهی معنی دار نبود. همچنین تغییر معنی داری در فشارخون دو گروه مشاهده نشد.نتیجه گیری: با توجه به اثرات خوب عصاره هسته انگور در کاهش LDL اکسیدشده و افزایش HDL می توان پیشنهاد داد از این ماده در درمان بیماران هیپرلیپیدمیک به عنوان یک عامل کمکی استفاده شود.

کلید واژه: عصاره هسته انگور، چربی خون، فشارخون، عامل خطر بیماری قلبی عروقی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.