اثر عصاره خارشتر (Alhagi camelorum) بر فاکتورهای عملکردی کبد و کلیه در موش های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره خارشتر (Alhagi camelorum) بر فاکتورهای عملکردی کبد و کلیه در موش های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره خارشتر (Alhagi camelorum) بر فاکتورهای عملکردی کبد و کلیه در موش های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره خارشتر (Alhagi camelorum) بر فاکتورهای عملکردی کبد و کلیه در موش های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره خارشتر (Alhagi camelorum) بر فاکتورهای عملکردی کبد و کلیه در موش های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری تجربی

تعداد صفحات :۱۰

بیماری دیابت یکی از شایع ترین بیماری های متابولیک می باشد و در طولانی مدت تاثیرات وسیعی بر تمامی اندام های بدن از جمله کبد و کلیه می گذارد. هدف پژوهش حاضر اثر عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه خارشتر بر تست های عملکردی کبد و کلیه در موش های نر دیابتی شده با استرپتوروتوسین می باشد. در این مطالعه ۲۸ موش نر ویستار به ۴ گروه (n=7) تقسیم شدند: گروه کنترل غیر دیابتی با رژیم غذایی نرمال، گروه کنترل دیابتی شده با استرپتوزوتوسین که روزانه ۱ میلی لیتر آب مقطر به صورت گاواژ (از طریق لوله به معده) دریافت کردند، دو گروه تجربی دیابتی شده که عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه خارشتر را با دوز های ۲۰۰ و ۳۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم را به صورت گاواژ دریافت کردند. برای القاء دیابت، داروی استرپتوزوتوسین به مقدارmg/kg 50 به صورت داخل صفاقی تزریق گردید و در پایان روز ۲۱ از همه گروه ها نمونه خونی تهیه گردید، میزان فاکتورهای موردنظر اندازه گیری و داده ها به کمک نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. یافته های پژوهش حاضر نشان می دهد که میزان کراتینین، اوره و آنزیم های کبدی در گروه کنترل دیابتی نسبت به کنترل غیردیابتی افزایش یافته است. در حالی که میزان تمامی این فاکتورها در گروه های دریافت کننده عصاره الکلی گیاه خارشتر کاهش معنی داری یافته است. نتایج نشان می دهد عصاره الکلی بخش های هوایی گیاه خارشتر موجب کاهش میزان کراتینین، اوره و آنزیم های کبدی می شود.

کلید واژه: دیابت، کبد، کلیه، خارشتر (Alhagi camelorum)، استرپتوزوتوسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.