مقاله تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های بافت و رنگ تافی شکلاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های بافت و رنگ تافی شکلاتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های بافت و رنگ تافی شکلاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های بافت و رنگ تافی شکلاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های بافت و رنگ تافی شکلاتی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ایران همواره یکی از کشور های تولید کننده خرما بوده است و جایگاه ویژه ای در تولید خرما در جهان دارد. خرما به دلیل ترکیبات و خواص ویژه میوه ای منحصربفرد محسوب می شود. عدم توجه به کاربرد خرما در فراورده های تبدیلی و جانبی، تحقیق در این مورد را ضروری می سازد. با توجه به اینکه امروزه تمایل به مصرف شکر کمتر، افزایش یافته است و حذف شکر از شیرینی جات عملی نیست لذا تلاش شده است در این تحقیق میزان شکر کاهش یابد و با مواد طبیعی مانند شیره خرما جایگزین شود تا محصولی با شرینی طبیعی تولید شود. تافی طبق فرمولاسیون و با جایگزین کردن شکر با شیره خرما در سه سطح ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد ساخته شد. با در نظر گرفتن اینکه شیرینی محصول نهایی برابر با نمونه شاهد که با شکر تولید شده است باشد. ویژگی های بافتی تافی تولید شده با استفاده از دستگاه اینستران و همچنین رنگ آن توسط دستگاه هانترلب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از این بود که جایگزین کردن شیره خرما از ۵۰ درصد تا ۱۰۰ درصد، سختی را در تافی افزایش می دهد. در دیگر پارامترها چسبناکی (cohesiveness) در نمونه ۵۰ درصد بیشترین مقدار و ۱۰۰ درصد کمترین مقدار را نسبت به نمونه شاهد داشت که از نظر آماری چسبندگی تفاوت معنی داری از خود نشان نداد ولی در چسبناکی تفاوت معنی دار بود. آنالیز رنگ نشان داد با افزایش درصد شیره خرما در تافی رنگ نیز تغییر کرد، شفافیت به طور جزئی کاهش یافت ولی معنی دار نبود، سرخی تغییر و زردی محصول کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.