بررسی قابلیت پروبیوتیک پروتکسین در بهبود مقاومت ماهی صبیتی (Sparidentex hasta Valenciennes 1830) در برابر استرس های دما و شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی قابلیت پروبیوتیک پروتکسین در بهبود مقاومت ماهی صبیتی (Sparidentex hasta Valenciennes 1830) در برابر استرس های دما و شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی قابلیت پروبیوتیک پروتکسین در بهبود مقاومت ماهی صبیتی (Sparidentex hasta Valenciennes 1830) در برابر استرس های دما و شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت پروبیوتیک پروتکسین در بهبود مقاومت ماهی صبیتی (Sparidentex hasta Valenciennes 1830) در برابر استرس های دما و شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی قابلیت پروبیوتیک پروتکسین در بهبود مقاومت ماهی صبیتی (Sparidentex hasta Valenciennes 1830) در برابر استرس های دما و شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های ماهی شناسی کاربردی
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پروتکسین، جیره غذایی، آزمایش استرس، بازماندگی، ماهی صبیتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.