بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۶

آلودگی به ژیاردیا لامبلیا با فقر بهداشتی و آلودگی آب و مواد غذایی ارتباط تنگاتنگ دارد و می تواند منجر به سوء جذب غذا و سوءتغذیه گردد. لذا هدف این مطالعه تعیین فراوانی آلودگی به ژیاردیا لامبلیا در کارکنان مواد غذایی بندرعباس و تعیین سطح آلبومین سرمی مبتلایان بود. در این مطالعه توصیفی- مقطعی طی ۶ ماه روی ۱۱۰۸۰ نمونه مدفوع افراد مراجعه کننده به آزمایشگاه مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان که به نوعی در ارتباط با مواد غذایی جامعه نیز بودند، آزمایش انجام شد و پس از تشخیص موارد ژیاردیازیس، تعداد ۳۰ نفر از افراد آلوده به ژیاردیا لامبلیا و ۳۰ نفر از افراد سالم به ترتیب به عنوان گروه بیمار و شاهد انتخاب و میزان آلبومین سرمی آنان اندازه گیری شد. در مجموع ۳۰ نفر (۰.۲۷%) به ژیاردیا لامبلیا آلوده بودند. سطح آلبومین سرمی در گروه بیمار و شاهد به ترتیب ۴۶.۸ و ۵۳.۹ گرم در لیتر بود. قوام مدفوع بیماران در ۶۶% طبیعی بود و شدت آلودگی در ۷۶% بیماران به صورت حاد مشاهده شد. نتایج نشان داد ۹۰% بیماران مذکر و شهرنشین بودند و سبزیجات خام مصرف می کردند. هم چنین ۶۶% آن ها سن بین ۲۰ تا ۳۰ سال داشتند. تفاوت معنی داری (p<0.05) در سطح آلبومین سرمی بیماران مبتلا به ژیاردیازیس و افراد سالم مشاهده شد که بیانگر وجود عارضه سوء جذب ناشی از آلودگی با این انگل بود. به نظر می رسد مصرف بالای سبزیجات خام، از راه های مهم انتقال ژیاردیالامبلیا باشد. طبق نتایج مطالعه، درصد بالایی از موارد شدت بالایی از آلودگی داشتند در حالی که برخی فاقد علایم بالینی بودند. این موضوع بیانگر وجود ناقلین مخفی در انتقال این انگل است. با توجه به آلودگی ژیاردیازیس در کارکنان مواد غذایی اهمیت و حساسیت شغل ایشان، دقت بیشتر در رعایت موازین بهداشتی ضروری است.

کلید واژه: آلبومین، ژیاردیازیس، کارکنان مواد غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.