ارزیابی کارآیی مدل فرسایشی مورگان و مورگان – فینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز مهر سبزوار)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارآیی مدل فرسایشی مورگان و مورگان – فینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز مهر سبزوار) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارآیی مدل فرسایشی مورگان و مورگان – فینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز مهر سبزوار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارآیی مدل فرسایشی مورگان و مورگان – فینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز مهر سبزوار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارآیی مدل فرسایشی مورگان و مورگان – فینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز مهر سبزوار) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

برآورد و بررسی قابل اطمینان مقدار و پتانسیل تخریب خاک به علت افزایش نیاز روزافزون بشر به منابع خاک جهت تولید غذا و همچنین افزایش آگاهی عمومی از عواقب تخریب و فرسایش آن روز به روز در حال توسعه است. همچنین اطلاعات در مورد حمل و نقل رسوب و مواد مغذی از حوزه آبخیز و فرآیندهای فرسایش دهنده آن از جمله ضروریاتی است که جهت مدیریت آبخیز بدان نیاز است. هدف از این تحقیق بررسی کارآیی مدل فرسایشی مورگان و مورگان – فینی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در بخشی از حوزه آبخیز مهر سبزوار می باشد. بعد از جمع آوری اطلاعات پایه و نقشه های لازم، با توجه به پیمایش منطقه و جدول های ویژه مدل در فاز آب، متغیر متوسط شدت بارش سالانه به صورت یکپارچه و متغیرهای دیگر این فاز به صورت توزیعی در نظر گرفته شدند. در فاز رسوب نیز تمامی متغیرهای ورودی مدل در واحدهای کاری، باستثنای ضریب فرسایش پذیری خاک جهت تهیه نقشه جدا شدن ذرات خاک بوسیله قطرات باران (F) به صورت توزیعی در نظر گرفته شدند. تمام متغیرهای ورودی جهت تهیه نقشه ظرفیت انتقال رسوب توسط جریان سطحی (G) به صورت توزیعی به عنوان ورودی های مدل مورد استفاده قرار گرفتند. نهایتا نقشه فرسایش سالانه حوزه از مقایسه دو نقشه (F) و (G) و در نظر گرفتن حداقل مقدار آنها تهیه گردید. متوسط فرآیندهای فیزیکی جدا شدن ذرات خاک و انتقال رسوب در این زیر حوزه به ترتیب برابر ۱.۲۹ و ۲۴۷.۲ کیلوگرم بر مترمربع بوده است. نتایج نشان می دهد، به طور کلی فرسایش از نقشه (F) تبعیت کرده و از سه زیر حوزه ای که مدل در آنها کالیبره شده است، تنها در یک مورد با نسبت ۴.۸ (واقعی به برآورد شده) نتایج برآوردی تقریبا به واقعیت نزدیک است.

کلید واژه: مدل مورگان و مورگان – فینی، فرسایش، آبخیز مهر سبزوار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.