خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های زردآلو و اثر پیش تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن ها


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های زردآلو و اثر پیش تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن ها دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های زردآلو و اثر پیش تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های زردآلو و اثر پیش تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های زردآلو و اثر پیش تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به زراعی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۰

این بررسی با هدف انتخاب ژنوتیپ های برتر زردآلو جهت مصارف تازه خوری و برگه در سال ۹۰-۱۳۸۹ در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی در دو آزمایش مستقل انجام شد. در آزمایش اول صفات کمی و کیفیت ۹ ژنوتیپ و رقم زردآلو (شوقان-۱، شوقان-۲، شوقان-۳، شوقان-۴، شمس، باقری، قیسی-۲، دیررس یدک-۳ و ویتیلو) با استفاده از طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار و در آزمایش دوم اثر پیش تیمارهای غوطه وری (محلول متابی سولفیت سدیم %۰.۵ به مدت پنج دقیقه، محلول متابی سولفیت سدیم +%۰.۵ اتیل اولئات ۲% به مدت پنج دقیقه و شاهد) و نوع خشک کردن (صنعتی و آفتابی) بر خصوصیات حسی برگه های استحصالی زردآلو با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد ژنوتیپ های زردآلو از نظر خصوصیات مورفولوژیکی متفاوت بودند. گلدهی در شوقان – ۲ نسبت به سایر ژنوتیپ ها با ۱۰ روز تاخیر انجام شد. ژنوتیپ ها از نظر زمان برداشت متفاوت بودند، به طوری که شمس (دهه سوم خرداد) و باقری (دهه سوم تیر) به ترتیب زودرس ترین و دیررس ترین بودند. از نظر خواص کمی و کیفی میوه (وزن میوه، وزن هسته، سفتی بافت، طول میوه، عرض میوه، درصد مواد جامد محلول،pH و اسیدیته قابل تیتراسیون) نیز ارقام و ژنوتیپ ها تنوع زیادی نشان دادند. ارزیابی صفات حسی (طعم، بو، رنگ، بافت و پذیرش کلی) برگه ژنوتیپ های زردآلو نشان داد که برگه باقری و ویتیلو به ترتیب بیشترین و کمترین امتیاز پذیرش کلی داوران را به خود اختصاص دادند. برگه های حاصل از پیش تیمار با متابی سولفیت سدیم +%۰.۵ اتیل اولئات ۲% در مقایسه با سایر پیش تیمارها دارای حداکثر امتیاز بود. نتایج همچنین نشان داد که برگه باقری پیش تیمار شده با متابی سولفیت سدیم + اتیل اولئات که با خشک کن صنعتی فرآوری شده بود، دارای حداکثر امتیاز برای پذیرش کلی بود.

کلید واژه: زردآلو، ارزیابی حسی، متابی سولفیت سدیم، اتیل اولئات، وزن میوه، رنگ برگه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.