مطالعه ارتباط بین ایمنی هومورال با دفع اووسیست در جوجه های آلوده به ایمریا و بررسی اثر درمان با سالینومایسین


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ارتباط بین ایمنی هومورال با دفع اووسیست در جوجه های آلوده به ایمریا و بررسی اثر درمان با سالینومایسین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ارتباط بین ایمنی هومورال با دفع اووسیست در جوجه های آلوده به ایمریا و بررسی اثر درمان با سالینومایسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ارتباط بین ایمنی هومورال با دفع اووسیست در جوجه های آلوده به ایمریا و بررسی اثر درمان با سالینومایسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ارتباط بین ایمنی هومورال با دفع اووسیست در جوجه های آلوده به ایمریا و بررسی اثر درمان با سالینومایسین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)

تعداد صفحات :۱۰

این مطالعه به منظور ارزیابی پاسخ ایمنی هومورال در پرندگان آلوده به عفونت های مخلوط ایمریا شامل ایمریا ماکزیما، ایمریا تنلا، ایمریا نکاتریکس، ایمریا آسرولینا، ایمریا برونتی و ایمریا میتیس، قبل و پس از درمان با سالینومایسین انجام شد. همچنین ارتباط سطح آنتی بادی با دفع اووسیست نیز مورد مطالعه قرار گرفت. تعداد ۴۰ قطعه جوجه گوشتی نژاد راس ۳۰۸ به ۵ گروه شامل ۲ گروه آلوده و دارو خورده، ۲ گروه آلوده بدون مصرف دارو و یک گروه کنترل منفی تقسیم شدند که یکی از گروه های آلوده با جدایه مازندران (جدایه ۱) و دیگری با جدایه همدان (جدایه ۲) آلوده شدند و ارزیابی آنتی بادی ها علیه کوکسیدیوز با استفاده از روش الایزا انجام گردید. اندیس اووسیست در مورد پرندگان چالش شده با جدایه ۲ دریافت کننده سالینومایسین با گروه چالش شده با جدایه مربوطه و فاقد ترکیب ضدکوکسیدیایی در جیره، اختلاف معناداری را نشان داد (P£۰.۰۵)، اما در مورد جدایه ۱ این اختلاف معنادار نبود. طبق نتایج بدست آمده حدت جدایه ۲ بیش از جدایه ۱ بوده است. از لحاظ میزان جذب سرمی تنها بین گروه کنترل منفی با ۴ گروه دیگر اختلاف آماری معنادار وجود داشت (P£۰.۰۵). چالش با اووسیست ها با هر دو جدایه سبب تحریک سیستم ایمنی از جهت تولید پادتن گردید و استفاده از سالینومایسین تاثیری روی میزان آن نداشته است. طبق نتایج بدست آمده، میان میزان دفع اووسیست و سطح آنتی بادی، تطابقی وجود ندارد.

کلید واژه: ایمریا، ایمنی هومورال، اووسیست، سالینومایسین، الایزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.