مقاله اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

آلرژی به عنوان یک واکنش نامطلوب وابسته به سیستم ایمنی شناخته می شود که دربرخی افراد به علت نقص ژنتیکی رخ میدهد آلرژن ها همان ملکولهای آنتی ژن می باشد که پاسخ را ایجاد می کند و تنها راه درمان این بیمایرها جلوگیری از مصرف غذای حاوی آلرژن می باشد درسالهای اخیر با توجه به پتانسیل بالای روشهای جدید فرایند اقدامات موثر و مناسبی برکاهش آلرژن های غذایی صورت گرفته است اثر اولتراسوند برکاهش حساسیت به میگو و خرچنگ اثر مثبت Pulsed Ultraviolet Light برکاهش حساسیت محصولات بادام زمینی اثر چشمگیر فرایند فشار بالا برکاهش حساسیت سویای جوانه زده و پرتودهی گاما برغیرفعال کردن لکتین و الرژن های شیر از جمله روشهای موثر جدید می باشد که دراین مطالعه به بررسی دقیق تر آنها پرداخته خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.