بررسی تاثیر سینرژیک دگزامتازون و امواج فراصوت با شدت پایین در تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان رت


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سینرژیک دگزامتازون و امواج فراصوت با شدت پایین در تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان رت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سینرژیک دگزامتازون و امواج فراصوت با شدت پایین در تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان رت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سینرژیک دگزامتازون و امواج فراصوت با شدت پایین در تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان رت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سینرژیک دگزامتازون و امواج فراصوت با شدت پایین در تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان رت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : لیزر پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در این مطالعه تاثیر سینرژیک دگزامتازون (Dexa) و فراصوت با شدت پایین (LIUS) بر تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی جدا شده از مغز استخوان رت (rMSCs) مورد بررسی قرار گرفت. فرضیه تحقیق، امکان وجود اثر سینرژیک دو عامل فوق بر القای تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی در محیط آزمایشگاهی بود.روش بررسی: دستگاه فراصوت با فرکانس ۳MHz کالیبره شد. rMSCs از استخوان های ران و ساق پای رت جدا شده و کشت داده شدند. سلول ها با هدف خالص سازی تا پاساژ سوم پیش برده شدند. سلول های خالص شده پاساژ سوم در دو گروه حاوی دگزامتازون با غلظت ۱۰-۸ میلی مول و دگزامتازون و فراصوت با شدت ۳۵۵cm/mW در مد پیوسته و در زمان ۵ دقیقه به صورت روزانه و تا ۱۴ روز قرار گرفتند در حالی که گروه کنترل فقط دگزامتازون داشت و هیچ فراصوتی دریافت نکرد. آنالیزهای سنجش فعالیت آلکالین فسفاتاز و روش RT-PCR نیمه کمی برای بیان ژن های آلکالین فسفاتاز، استئوکلسین و استئوپونتین به ترتیب در روزهای اول، دوم، سوم، پنجم، هفتم، نهم، یازدهم و چهاردهم بعد از تحریک انجام گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که فعالیت آلکالین فسفاتاز در گروه فراصوت و دگزامتازون به طور معنی داری بیشتر از دگزامتارون بود (p£۰.۰۰۵) و آنالیز RT-PCR نیمه کمی تفاوت معنی داری را در بیان ژن های تمایزی در دو گروه نشان داد (p£۰.۰۰۵).نتیجه گیری: این تحقیق بیان می کند که دگزامتازون و فراصوت کم توان در تمایز استئوژنیک MSC ها یک اثر سینرژیک می باشد و امکان بقای سلولی را نیز افزایش خواهد داد.

کلید واژه: دگزامتازون، فراصوت کم توان، سلول های بنیادی مزانشیمی، تمایز استئوژنیک، اثر سینرژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.