بررسی تاثیر آموزش مبتنی بر مدل پرسید پروسید در ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در نوجوانان حومه شهر زاهدان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آموزش مبتنی بر مدل پرسید پروسید در ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در نوجوانان حومه شهر زاهدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آموزش مبتنی بر مدل پرسید پروسید در ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در نوجوانان حومه شهر زاهدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آموزش مبتنی بر مدل پرسید پروسید در ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در نوجوانان حومه شهر زاهدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آموزش مبتنی بر مدل پرسید پروسید در ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در نوجوانان حومه شهر زاهدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: پان عمدتا توسط نوجوانان استفاده می شود. زیرا آنها یک تصور غلط از پان دارند که تمیز، طبیعی و سالم است. در حالی که پان ایمن تر از سایر تنباکوها نیست و مشکلات زیادی را با خود به همراه دارد. لذا مطالعه حاضر با هدف ارتقای رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در بین نوجوانان حومه شهر زاهدان انجام شد.روش پژوهش: در این مطالعه نیمه تجربی تعداد ۲۰۰ نفر از دانش آموزان پسر سال اول دبیرستان ساکن در حاشیه شهر زاهدان با روش نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای مورد بررسی قرار گرفتند. پس از انجام پیش آزمون با پرسشنامه ای روا و پایا شده در دو گروه مداخله و کنترل، مداخله آموزشی بر اساس مدل پرسید پروسید در گروه مداخله انجام شد. بعد از صرف زمان انتظار یک ماهه در هر دو گروه، پس آزمون انجام شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری تی مستقل و زوجی، کای اسکوئر و رگرسیون چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: یافته ها نشان داد که پس از مداخله آموزشی در گروه مداخله نسبت به گروه شاهد، میانگین نمرات به کار رفته در مدل افزایش معناداری داشت، علاوه بر این عوامل خودکارآمدی، آگاهی و نگرش پیش بینی کننده رفتار بودند.نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان دهنده کارآیی مداخله آموزشی بر اساس الگوی پرسید از ارتقاء رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف پان در جامعه مورد مطالعه می باشد، بنابراین استفاده از این مدل در برنامه های آموزش بهداشت توصیه می گردد.

کلید واژه: مدل پرسید پروسید، پان، نوجوانان، آموزش بهداشت، زاهدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.