تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: نان بربری، نشاسته پیش ژلاتینه، بیاتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.