نحوه جداسازی پایه های مقاوم به سرمای دیررس .Eucalyptus viminalis L با استفاده از مطالعات آنزیمی در استان گیلان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نحوه جداسازی پایه های مقاوم به سرمای دیررس .Eucalyptus viminalis L با استفاده از مطالعات آنزیمی در استان گیلان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نحوه جداسازی پایه های مقاوم به سرمای دیررس .Eucalyptus viminalis L با استفاده از مطالعات آنزیمی در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نحوه جداسازی پایه های مقاوم به سرمای دیررس .Eucalyptus viminalis L با استفاده از مطالعات آنزیمی در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نحوه جداسازی پایه های مقاوم به سرمای دیررس .Eucalyptus viminalis L با استفاده از مطالعات آنزیمی در استان گیلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۶

گیاهان در اوایل فصل پاییز خود را برای مقاومت در برابر سرما آماده می سازنند که این حالت تا اواخر فصل سرما (زمستان) ادامه می یابد. در زمان شروع دوره رویش از مقاومت گیاهان در برابر سرما کاسته می شود. به همین دلیل در اثر سرمای دیررس بهاره، گیاهان به شدت آسیب می بینند. نحوه مقاومت درختان دربرابر سرما متفاوت است. گیاهان به کمک تغییرات آنزیمی در برابر تنش ها مقاومت می کنند. در این پژوهش به دلیل حساس بودن فعالیت پراکسیداز به سرما، تغییرات این آنزیم مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است. هدف این پژوهش شناسایی پایه های مقاوم به سرمای دیررس است. جهت بررسی نحوه پاسخگویی پایه ها به سرمای دیررس، در اواخر فروردین از ۸ پایه E.viminalis (5 پایه در سراوان رشت S1, S2, S3, S4, S5 و ۳ پایه در عنبران محله آستارا A1, A2, A3) واقع در پلات های سازگاری استان گیلان، نمونه برداری به عمل آمد.نمونه ها در شرایط آزمایشگاهی (Invitro) تحت تنش های ۵-، ۱۰- و ۲۱- درجه سانتی گراد قرار گرفتند.جهت مطالعه فعالیت، میزان تغییرات کمی پراکسیداز از دستگاه اسپکتروفتومتر و برای مطالعه تغییرات کیفی از روش PAGE (پلی اکریل آمید ژل الکتروفورز) استفاده شده است.مبنای تشخیص پایه مقاوم به سرمای دیررس، ظهور باندهای ایزوآنزیمی در منطقه ملکول های سبک همسو با افزایش فعالیت آنزیمی، در مقایسه با شاهد بوده است. در این پژوهش پایه S2 در سراوان، مقاوم ترین پایه به سرمای دیررس معرفی شده است.

کلید واژه: آنزیم، اکالیپتوس، پراکسیداز، تنش، سرمای دیررس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.