بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

با توجه به اینکه گندم محصولی مهم و اساسی در بخش کشاورزی و غذای اصلی مردم جهان میباشد و با توجه به نقش اساسی آنزیم های آرد در تولید محصولات مختلف نانوایی بخصوص نان، شناخت کافی از فعالیت آنها می تواند ما را در تولید محصولاتبا کیفیت مناسب یاری کند. به منظور بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین این تحقیق درسال ۳۱۳۱ برای اولین بار در استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی روند تغییرات فعالیت آلفا آمیلازی از والس های مختلف، فعالیت این آنزیم بعد از ساعات مختلف اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که زمان نمونه برداری درمیزان آنزیم آلفا آمیلازی، پروتئین و گلوتن آرد موثر بوده است همچنین مراحل مختلف تهیه آرد از والس های مختلف نیز بر میزان آلفا آمیلاز، گلوتن و میزان پروتئین موثر بوده است. تاثیر متقابل زمان نمونه برداری و مراحل مختلف تهیه آرد هم نشان از معنی دار بودن اختلاف تیمارها داشت. بیشترین میزان فعالیت آلفا آمیلاز از تیمار والس شماره یک و کمترین آن از آرد نهایی حاصل شد. بیشترین میزان پروتئین به ترتیب با۸۲۸و۸/۲۰و۸/۱۱ در تیمارهای آردنهایی، والس پنجم و والس چهارم مشاهده گردید. تغییرات میزان گلوتن از یک روند ثابت برخوردار بود و از گندم انباری به سمت گندم سر والس و والسهای یک تا پنجم و در نهایت آرد نهایی، از میزان گلوتن کاسته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.