مقایسه زمان و غلظت پرایمینگ های مختلف بر مولفه های جوانه زنی بذر کلزا رقم ساریگل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه زمان و غلظت پرایمینگ های مختلف بر مولفه های جوانه زنی بذر کلزا رقم ساریگل دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه زمان و غلظت پرایمینگ های مختلف بر مولفه های جوانه زنی بذر کلزا رقم ساریگل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه زمان و غلظت پرایمینگ های مختلف بر مولفه های جوانه زنی بذر کلزا رقم ساریگل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه زمان و غلظت پرایمینگ های مختلف بر مولفه های جوانه زنی بذر کلزا رقم ساریگل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و اصلاح نباتات ایران
تعداد صفحات :۲۰
به منظور بررسی اثرات پرایمینگ بر جوانه زنی بذر کلزا (Brassica napus L.) رقم ساریگل ((Sarigol، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران (ساری) در سال ۱۳۹۰ اجرا گردید. پیش تیمارها شامل پلی اتیلن گلایکول(PEG 6000) با غلظت های ۵ و ۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظت های ۱ و ۲ درصد و کلرید پتاسیم (KCl) با غلظت های ۲ و ۴ درصد و مدت زمان های ۲، ۴ و ۶ ساعت بود. نتایج نشان داد که بیشترین طول گیاهچه و سرعت جوانه زنی توسط محلول پرایمینگ پلی اتیلن گلایکول (PEG) با غلظت ۵ درصد با مدت ۲ ساعت بدست آمد، بیشترین و کمترین تعداد جوانه عادی به ترتیب مربوط به پلی اتیلن گلایکول (PEG) با غلظت ۵ درصد با مدت ۲ ساعت و کلرید پتاسیم (KCl) با غلظت ۴ درصد با مدت ۶ ساعت حاصل شد. کمترین میزان سرعت جوانه زنی در پلی اتیلن گلایکول (PEG) با غلظت ۱۰ درصد با مدت ۶ ساعت بدست آمد. بیشترین شاخص ویگور I و II نیز با پرایمینگ توسط پلی اتیلن گلایکول (PEG) با غلظت ۵ درصد با مدت ۲ ساعت حاصل گردید که به عنوان بهترین پیش تیمار معرفی می گردد.
کلید واژه: کلزا، پرایمینگ بذر، سرعت جوانه زنی، شاخص ویگور I و II
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.