مقایسه عناصر غذایی خاک و لاشبرگ در کلن ها و گونه های مختلف صنوبر (مطالعه موردی: ایستگاه تحقیقات صنوبر صفرابسته-شرق استان گیلان)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عناصر غذایی خاک و لاشبرگ در کلن ها و گونه های مختلف صنوبر (مطالعه موردی: ایستگاه تحقیقات صنوبر صفرابسته-شرق استان گیلان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عناصر غذایی خاک و لاشبرگ در کلن ها و گونه های مختلف صنوبر (مطالعه موردی: ایستگاه تحقیقات صنوبر صفرابسته-شرق استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عناصر غذایی خاک و لاشبرگ در کلن ها و گونه های مختلف صنوبر (مطالعه موردی: ایستگاه تحقیقات صنوبر صفرابسته-شرق استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عناصر غذایی خاک و لاشبرگ در کلن ها و گونه های مختلف صنوبر (مطالعه موردی: ایستگاه تحقیقات صنوبر صفرابسته-شرق استان گیلان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۲

این مطالعه با هدف بررسی تاثیر کلن ها و گونه های مختلف صنوبر بر خاک تحت پوشش و اختلاف آنها از نظر میزان عناصر غذایی در لاشبرگ انجام شد. نمونه برداری خاک و لاشبرگ بر اساس طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تیمار ۱۸ ساله با فاصله کاشت ۴×۴ متر شامل کلن ها و گونه های Populus euramericana triplo ،Populus deltoides 69.55 ,Populus deltoides 63.51 ,euramericana 45.51 Populus و گونه Populus caspica به عنوان شاهد و بومی منطقه انجام شد. کربن آلی، نیتروژن کل، فسفر و پتاسیم در لاشبرگ و خاک (عمق ۲۰-۰ سانتی متر) گونه های ذکر شده اندازه گیری شد. همچنین مشخصه های کمی درختان شامل ارتفاع، قطر برابر سینه و قطر تاج اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که به غیر از پتاسیم، کلیه عناصر اندازه گیری شده در خاک دارای اختلاف معنی داری در سطح ۹۵ درصد هستند. مقایسه میانگین عناصر غذایی در لاشبرگ گونه ها و کلن ها نشان داد که بیشترین مقدار عناصر غذایی اندازه گیری شده در کلن Populus deltoides 63.51و کمترین آن در گونه Populus caspica وجود داشت. همچنین کلن Populus deltoides 63.51 از بیشترین قطر برابر سینه، قطر تاج و ارتفاع در بین تیمارها برخوردار بود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که کلن Populus deltoids 63.51 علاوه بر رشد مناسب، اثرهای مثبتی بر میزان عناصر غذایی خاک دارد. تاثیرگذاری مثبت کلن Populus deltoides 63.51 بر عناصر غذایی موجود در خاک می تواند ناشی از کمیت و کیفیت بهتر لاشبرگ های تولید شده این کلن نسبت به دیگر گونه ها و کلن های تحقیق شده در این تحقیق باشد.

کلید واژه: کربن آلی، نیتروژن، فسفر، پتاسیم، ارتفاع، قطر تنه و تاج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.