مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دامپزشکی ایران (دانشگاه شهید چمران اهواز)

تعداد صفحات :۸

به منظور مطالعه تاثیر افزودن آلفامیون و بیومین بر پاسخ ایمنی پرندگان به واکسن کشته آنفلوانزا، سیصد قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس به طور تصادفی به ۴ گروه مساوی تقسیم شدند و هر گروه به ۳ زیر گروه ۲۵ قطعه ای تقسیم شد. جوجه های گروه یک جیره پایه، جوجه های گروه ۲ آلفامیون به نسبت ۰.۵کیلو در تن، جوجه های گروه ۳ بیومین به نسبت یک کیلو در تن و جوجه های گروه ۴ نیز جیره پایه دریافت کردند. جوجه های گروه ۲، ۳ و ۴ در روز نهم با واکسن آنفلوانزا تحت تیپ H9N2 به روش زیر جلد پشت گردن واکسینه شدند ولی گروه ۱ واکسن دریافت نکردند. در روزهای صفر (قبل از واکسیناسیون)، ۲۰ و ۳۵ بعد از واکسیناسیون از هر گروه ۱۵ جوجه به طور تصادفی انتخاب و خونگیری از ورید بال آنها به عمل آمد. سرم خون جدا شده به میکروتیوب منتقل و تا هنگام آزمایش در فریزر نگهداری شد. عیار پادتن ضد ویروس آنفلوانزا به روش جلوگیری از هماگلوتیناسیون و با ۴ واحد (HA) از آنتی ژن آنفلوانزا اندازه گیری شد. نتایج مطالعه نشان داد، اگر چه ۳۵ روز بعد از واکسیناسیون میانگین عیار پادتن سرم خون جوجه های گروه دریافت کننده بیومین (۳.۹۲) از گروه دریافت کننده آلفامیون (۳.۸۵) بیشتر می باشد ولی تفاوت معنی دار با جوجه های کنترل واکسینه ندارد. بنابراین می توان گفت، افزودن آلفامیون یا بیومین در جیره غذایی جوجه های گوشتی تاثیری بر پاسخ ایمنی پرنده در برابر واکسن کشته آنفلوانزا ندارد.

کلید واژه: آلفامیون، بیومین، جوجه گوشتی، پاسخ ایمنی، H

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.