ارزیابی عوامل موثر در میزان آمادگی برای مقابله با خطر زلزله در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عوامل موثر در میزان آمادگی برای مقابله با خطر زلزله در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عوامل موثر در میزان آمادگی برای مقابله با خطر زلزله در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عوامل موثر در میزان آمادگی برای مقابله با خطر زلزله در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عوامل موثر در میزان آمادگی برای مقابله با خطر زلزله در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پیاورد سلامت

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: داشتن آمادگی در برابر زلزله برای بیمارستان ها با توجه به نوع کارکرد آن ها و قرار داشتن در اولین جایگاه مراجعه آسیب دیدگان، اهمیت بسزایی دارد. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی عوامل موثر در میزان آمادگی بیمارستان های آموزشی درمانی منتخب دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مقابله با خطر زلزله انجام شد.روش بررسی: این مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی بود که بصورت مقطعی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۹۱ اجرا گردید. داده ها از طریق چک لیست، بصورت مصاحبه و مشاهده مستندات گردآوری شد. تجزیه تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS19 و با استفاده از آزمون های آماریPearson correlation ،ANOVA و T-test انجام گردید.یافته ها: بیشترین و کمترین میزان آمادگی در برابر خطر زلزله به ترتیب در حیطه مدیریت برنامه حوادث غیر مترقبه و حیطه برنامه ریزی کاهش خطرات ساختمانی بود. بطور کلی میزان آمادگی بیمارستان های مورد مطالعه در برابر خطر زلزله در سطح متوسط (۵۱.۸۱ درصد) ارزیابی شد. میان حیطه برنامه آموزشی بیمارستان با حیطه های برنامه ریزی کاهش خطرات ساختمانی (p=0.045 و r=0.644) و برنامه ریزی اقدامات بهداشت محیط بیمارستان( p=0.048 و r=0.636) رابطه معنی داری وجود داشت.نتیجه گیری: با توجه به ارتباط معنادار حیطه آموزشی با دیگر حیطه های ذکر شده، پیشنهاد می شود ضمن تدوین برنامه های آموزشی کوتاه مدت در زمینه مدیریت بحران و اجرای مداوم آن ها، حتی المقدور مقاوم سازی غیر سازه ای بیمارستان ها به عنوان یک اولویت مد نظر قرار گیرد.

کلید واژه: زلزله، بیمارستان، آمادگی، عوامل موثر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.