مقاله بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران :
مقاله بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مطالعات مدیریت ترافیک از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: بررسی غلظت الیاف آزبست در هوای تنفسی ماموران راهنمایی و رانندگی در میادین شهر تهران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مواجهه شغلی پلیس
مقاله الیاف آزبست
مقاله شهر تهران
چکیده و خلاصهای از مقاله:
وجود مشکلات فراوان بهداشت شغلی و مواجهه با آلاینده های شیمیایی شناخته شده در رابطه با کار در کلان شهرهایی همچون تهران با اقلیم و شرایط جوی منحصر به فرد خود بر کسی پوشیده نیست. در راستای شناسایی یکی از آن مواجهات شغلی، در این تحقیق برای اولین بار غلظت الیاف آزبست (پنبه نسوز) در هوای تنفسی پلیس راهنمایی و رانندگی مستقر در میادین شهر تهران اندازه گیری شده است. نمونه برداری های فردی از منطقه تنفسی ۴۲ پلیس مستقر در میادین و خیابان ها با استفاده از فیلتر غشایی و شمارش الیاف به وسیله میکروسکپ نوری با کنتراست فازی بر اساس ملاک طول به قطر کوچکتر از ۳:۱ انجام گرفتند. ضمنا برای شناسایی نوع الیاف نمونه برداری شده از میکروسکپ الکترونی روبشی نیز استفاده گردید. نتایج به دست آمده برحسب شمار لیف در میلی لیتر هوای نمونه برداری شده در محل های استقرار پلیس، نشان می دهد که غلظت الیاف آزبست در محل های مختلف پراکنده بوده و بیشترین و کمترین غلظت آزبست به ترتیب متعلق به بلوار کشاورز (۰۲۷/۰ فیبر در میلی لیتر) و میدان توحید (۰۰۲/۰ فیبر در میلی لیتر) بوده است. مقایسه پراکنندگی غلظت الیاف آزبست در مناطق مختلف تهران نیز نشان می دهد که مواجهه شغلی پلیس به آزبست در مرکز تهران (۰۱۹/۰ فیبر در میلی لیتر) از بیشترین و در شرق تهران (۰۱۱/۰ فیبر در میلی لیتر) از کمترین مقدار برخوردار بوده اند. مقایسه غلظت الیاف آزبست در دو فصل سرد سال درتهران هم نشان داد که مواجهه شغلی پلیس به آزبست در فصل زمستان (۰۱۸/۰ فیبر در میلی لیتر) بیشتر از فصل پاییز است. در نتیجه گیری کلی می توان چنین بیان نمود که نوع آلودگی لیفی هوای تنفسی پلیس به ترتیب ۶۰ درصد متعلق به آزبست نوع کریزوتایل و ۲۰ درصد مربوط به آکتینولیت است. ضمنا شواهد نشان از این واقعیت دارد که مواجهه شغلی پلیس چیزی در حدود ۴ برابر غلظت اندازه گیری شده در هوای عمومی تهران است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.