مقایسه کارآیی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در نژادهای بومی و غیربومی Rhizobium leguminosarum; bv. phaseoli در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کارآیی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در نژادهای بومی و غیربومی Rhizobium leguminosarum; bv. phaseoli در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کارآیی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در نژادهای بومی و غیربومی Rhizobium leguminosarum; bv. phaseoli در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کارآیی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در نژادهای بومی و غیربومی Rhizobium leguminosarum; bv. phaseoli در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کارآیی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در نژادهای بومی و غیربومی Rhizobium leguminosarum; bv. phaseoli در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حبوبات ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی کارآیی تثبیت بیولوژیک نیتروژن نژاد های باکتری همزیست با لوبیا، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار طی سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ در منطقه خرمدره استان زنجان انجام شد. سطوح تلقیح و کود شامل نژاد Rb117 جمع آوری شده از خاک های منطقه، نژاد Rb123 از منطقه همدان، نژاد Rb136 از منطقه چهارمحال و بختیاری به همراه مایه تلقیح صنعتی ویژه لوبیا، استفاده از ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص از منبع کود اوره و بدون تلقیح بودند که در سه رقم لوبیای تیپ) I رشد محدود) به نام لوبیاچیتی COS16، قرمز اختر و قرمز درخشان مورد بررسی قرار گرفتند. سویه های مورد بررسی به کمک آزمایشگاه موسسه تحقیقات خاک و آب کشور تهیه گردید، به طوری که در هیچ یک از بسته ها تعداد باکتری کمتر از ۱۰۸×۴ سلول در هر گرم نبود. نتایج نشان داد که در مجموع، تلقیح ارقام مختلف لوبیا با سویه های باکتری، موجب برتری صفاتی چون عملکرد دانه، وزن و تعداد گره در ریشه، درصد و عملکرد پروتئین نسبت به حالت بدون تلقیح و در بعضی موارد نسبت به مصرف ۱۰۰ کیلوگرم کود خالص نیتروژن می گردد. در بین سویه های مورد استفاده، نژاد باکتری بومی Rb117 نسبت به سایر نژادها برتری نشان داد و در بین ارقام مورد استفاده، رقم لوبیاچیتی COS16 نسبت به دو رقم دیگر برتری صفات بیشتری را در برابر تیمارهای مورد اعمال، نشان داد. کاشت لوبیا با انواع مایه تلقیح، توانست حدود ۴۳ درصد محصول را نسبت به شاهد (بدون تلقیح و بدون کود) افزایش دهد و در بین انواع نژادها، نژاد بومی Rb117، بیشترین تاثیر را بر عملکرد کمی انواع لوبیا داشت.

کلید واژه: ارقام لوبیا، تثبیت نیتروژن، رشد محدود، عملکرد دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.