مقایسه تاثیر تغذیه روده ای مداوم و متناوب بر میزان پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر تغذیه روده ای مداوم و متناوب بر میزان پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر تغذیه روده ای مداوم و متناوب بر میزان پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر تغذیه روده ای مداوم و متناوب بر میزان پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر تغذیه روده ای مداوم و متناوب بر میزان پنومونی وابسته به ونتیلاتور در بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیهوشی و درد

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: عفونت وابسته به ونتیلاتور دومین عفونت شایع با مورتالیته بالا (%۴۰- ۲۴) می باشد لذا پیشگیری از ایجاد آن با اهمیت است. در این مطالعه اثرات تغذیه روده ای به روش مداوم (انفوزیون) با روش متناوب (بولوس) بر میزان پنومونی زودرس وابسته به ونتیلاتور در بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه بررسی می گردد.مواد و روش ها: این مطالعه بصورت کارآزمایی بالینی بر روی ۷۶ بیمار اینتوبه شده با لوله تراشه بستری در واحدهای مراقبت های ویژه انجام شد. بیماران بطور تصادفی به دو گروه ۳۸ نفری تقسیم شدند. در گروه آزمایش، تغذیه به روش مداوم و در گروه شاهد، تغذیه به روش متناوب به مدت ۵ روز انجام شد. میزان پنومونی وابسته به ونتیلاتور زودرس (۳ تا ۵ روز اول) و افزایش گلبول های سفید و رده پلی مورفونوکلئر طی ۵ روز در دو گروه مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند.یافته ها: میزان افزایش گلبول های سفید (> 11000 در میلی لیتر) و رده پلی مورفونوکلئر (باند سل > %50) در روش تغذیه مداوم ۸ بیمار (%۱۰.۵) و در روش تغذیه روده ای متناوب ۷ بیمار (%۹.۲) (p= 0.77) بود. میزان پنومونی زودرس در روش تغذیه مداوم ۴ نفر (%۵.۳) در روش تغذیه روده ای متناوب ۷ بیمار (%۹.۲) بود (p= 0.32).نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که میزان عفونت ریوی وابسته به ونتیلاتور زودرس در گروه آزمایش کمتر از گروه شاهد بود اما این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود. همچنین میزان افزایش گلبول های سفید و رده پلی مورفونوکلئر در دو گروه اختلاف معنی داری نداشت.

کلید واژه: پنومونی وابسته به ونتیلاتور، تغذیه روده ای مداوم، تغذیه روده ای متناوب، لوله داخل تراشه، پیشگیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.