بررسی خصوصیات روزنه ای انجیر خوراکی تحت شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات روزنه ای انجیر خوراکی تحت شرایط تنش خشکی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات روزنه ای انجیر خوراکی تحت شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات روزنه ای انجیر خوراکی تحت شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات روزنه ای انجیر خوراکی تحت شرایط تنش خشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)

تعداد صفحات :۱۲

استهبان با دو میلیون اصله درخت انجیر،‏ مهمترین منطقه تولید انجیر دیم در ایران است که با مشکل کم آبی روبروست. تحقیق حاضر اثرات سطوح مختلف تنش آبیاری را بر واکنش روزنه و سلول نگهبان در آزمایشی به صورت فاکتوریل ۴*۴ در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار داده است. تیمارها شامل چهار رقم انجیر خوراکی (سبز،‏ سیاه،‏ شاه انجیر و متی) و چهار سطح آبیاری شامل شاهد (۱۰۰% ظرفیت زراعی)،‏ تنش ملایم (۷۵% ظرفیت زراعی)،‏ تنش متوسط (۵۰% ظرفیت زراعی) و تنش شدید (۲۵% ظرفیت زراعی) بودند. نتایج نشان داد که طول،‏ عرض و اندازه روزنه همچنین طول،‏ عرض و اندازه سلول های محافظ روزنه در سطوح مختلف از تنش خشکی متفاوت بوده و همگی در تنش شدید کاهش یافته است. نتایج همچنین نشان داد که تغییرات آناتومیکی که به وسیله خشکی متناوب ایجاد می شود نمی تواند به تنهایی تفاوت بین ارقام را تعیین کند.

کلید واژه: کم آبیاری، انجیر خوراکی، اندازه سلول محافظ، واکنش روزنه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.